Liseden yeni mezun oldum. Kalan sürede yetişir mi? KPSS ile ne kazanabilirim, ne olabilirim?
1 ay
Mutlaka çıkmış sorulardan oluşan Kara Kutu kitaplarını alın. Her konudan fazlasıyla soru var. Zaten ÖSYM lise hocaları gibi, soruları değiştirip değiştirip tekrar soruyor. Aynı bilgiyi birden fazla çıkmış soruda görünce de ister istemez aklında kalıyor, artık kolay kolay unutmuyorsun
çok teşekkür ederim bu bilgilere ihtiyacım vardı
Rica ederim iyi çalışmalar
Tüik güncel verilere bakın bol soru deneme çözün ezber yapın hızlandırılmış kamp videolarına bakın
Sevgili genç arkadaşım, liseden yeni mezun olmuşken KPSS'yi düşünmen ne kadar takdire şayan bir durum! 🌟 Kalan sürede disiplinli ve planlı bir çalışmayla elbette başarıya ulaşabilirsin. Unutma, ilk adım her zaman en önemlisidir. 📚
KPSS lise puanıyla devlet kurumlarında memur veya VHKİ gibi pozisyonlarda görev alabilir, kendine sağlam bir kariyer temeli atabilirsin. Hedeflerine odaklanarak attığın her adım, geleceğin için bir yatırım olacaktır. Kendine inanmaktan asla vazgeçme! 💪
Cevap
6Cevap
yetişirsin
Ortaöğretim kpss ve p93 e de girdim sorun varsa cevaplarım
merhaba, konu çalışırken hangi kanalları, kaynakları kullandın? sınava hazırlanırken ne olmayı hedefliyodun?
Bende dusunuyom kpss lise mezunuyum bakalim doktor mu olucam savci mi
biz ne bilek sen ne biliyon
bilmiyosan niye yorum yapiyon bacım
herkese acik yorum kismi ondan olabilir mi bacim
olabilir tabi ama sorum bilgi sahibi olanlara yönelik
yavrum bilgi sahibi olan sensin seni biz senden daha iyi mi bilcez kapasiteni hangi konuda iyi olup olmadigini
liseden yeni mezun diye boşuna yazmadım oraya bilgilerim taze temelim sağlam ayrıca olunabilecek meslekleri sordum
Destek personeli
Hizmetli
Bende gircem güvenlik falan olabilirsin
ne zaman çalışmaya başladın? sence ben şu an başlasam yetişir mi?
Ben daha başlamadım
Yetişir
Yetişir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?