Sadece test çözüyorum ve arada video izliyorum. Alabilir miyim sizce ya
30 gü
Sadece test çözüyorum ve arada video izliyorum. Alabilir miyim sizce ya
Cevap
2Cevap
Yazılıyı gecerimde ben uygulamasan korkuyom yazılı da ne var ilk okul cocugu bilen yapar
Zor gibi ya ucu ucuna geçiyorum test çözerken
Ne mezunusun?
Lise de hızlı okuyorum gözümle soruları
Hafıza kuvvetiliyse evet görsel veya işitsel Hafıza hangisi iyi
İnş beynim 100 de 100 çalışır
Ozaman sorun olmaz ben sınava girmeden taktım kulaklığı izledim ve dinledim 95 yaptım çıktım
Ben çok abanmuyorum öyle bilmiyorum ya
Dene birsey kaybetmezsin
Umarım tekde geçerim yazılıyı
Başarılar kardeşim geçersin
Teşekkür ederim belli olursa sınav zamanı ve geçersem haber edeceğim güzel haberlerle gelirim umarım
ben hiç çalışmadan 85 aldım sınav o kadar da zor değil
İnşallah bende alırım ya
Sadece soru çöz +80
Vallaha stresten ölcem ya
Cenk hoca çözüyorum zaten reklamsız prosunu aldım yine de korkuyorum çok test çözmüyorum öyle 7/24 bir yandan işe falan gidiyorum ya
Way anasını ağzını hayrı aç aa heyecanlanma için hap bile aldım da aramadılar daha bayramdan sonra ararlar Die umutluuyumm Ariyimmi yarın sürücü yerini
74 76 71 86 1 kere de dkkdkdkdlf hocalık yapmak ister misin ben sorumluyum galiba çözmek istiyorum soru da üşeniyorum falan inekliyorummm
İnş ya sabitleyemiyorum iq duruyor ya da tam pürrrr dikkat odaklanmıyorum hızlı hızlı çözüyorum
Ofofof ımarımya bak şimdi de çözebilirim ama eriniyorum ya
Ya çözmek istiyorum bende ama canım diyor pc geç başka şeyler yap falan offf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 😊 Ehliyet sınavına böyle odaklanman çok güzel bir başlangıç. Sadece test ve videolarla temel bilgileri edinebilirsin, evet. Ama sürüş bilgisi sadece ezberden ibaret değil, aynı zamanda kuralları ve mantığını anlamak da çok önemli. Ders kitaplarını da ihmal etme derim, onlar daha detaylı bilgi sunar. Unutma, bu sadece bir sınav değil, aynı zamanda trafikteki güvenliğin için de bir temel oluşturuyor. Kendini geliştirmeye her zaman özen göster. Başarılar dilerim! 🚦📚✨