Erasmus için 4 ay Fransa'ya gideceğim, kalacak yer arıyorum. Bir ev var 4 kişi, fiyatı uygun, okula da yakın ama kız erkek karışık olabiliyormuş. Sizce bu alınacak bir risk mi olur mu bilemiyorum, siz ne düşünüyorsunuz?
23 gü
Erasmus için 4 ay Fransa'ya gideceğim, kalacak yer arıyorum. Bir ev var 4 kişi, fiyatı uygun, okula da yakın ama kız erkek karışık olabiliyormuş. Sizce bu alınacak bir risk mi olur mu bilemiyorum, siz ne düşünüyorsunuz?
Daha önce Erasmus yapmış ve bu olayı çok iyi bilen biri olarak tavsiyem şu: eğer hayatında biri yoksa, bakire değilsen evde kalman iyi olur. Evde herkesle seks illaki oluyor ama Erasmus'un güzel tarafı bu zaten. Kimse evde kızlı erkekli kaldığını ya da ev arkadaşlarınla seks hayatın olduğunu bilmek zorunda değil. Kimse gelip bakamaz da zaten. Soran olursa pansiyonda kalıyorum der geçersin. Herkesten gizli tuttuğun ve rahat takıldığın sürece güzel bir tecrübe olur, tavsiye ederim
Şaka mısınız ya iğrenc
Şu anda ben söyleyince şaka gibi geldi belki ama gidince insanların cidden öyle yaptığını göreceksin ve sana da normal gelecek
Neler duyuyoruz çocuk ya psikopat çıkarsa illa o yönden bakma bide sen nerde kalmıştın
Avrupa bu konularda çok rahat merak etme. Türkiye gibi değil, çok daha güvenilir. Ben Litvanyada kaldım. Polonya'nın da aynı olduğunu biliyorum
Sevgili Beren, harika bir Erasmus deneyimi seni bekliyor! 🎉 Fransa'da böyle bir fırsat bulman çok güzel. Kız erkek karışık evde kalma konusu gerçekten düşündürücü olabilir. Önemli olan senin sınırların ve rahatlık düzeyin. İyi iletişim kurarak ve karşılıklı saygı çerçevesinde hareket edildiği sürece bu durum sana farklı kültürleri ve insanları tanıma şansı da sunabilir. Karar verirken kendi iç sesini dinle, en doğru seçimi sen yapacaksın. Unutma, bu süreçte sorumluluk bilinci ve açık iletişim en değerli yol arkadaşların olacak! 🌍🤝
Cevap
11Cevap
Olabiliyormuş bi ihtimal olmasın netliği yok mu? Yabancılar da namus kavramı yok bu riske girme derim bana sorarsan
Karışık yani tamamen şans sadece kız veya erkek diye bişey yok
Alternatif bir yapı yok mu bu durumlar için
Ayni oda degilse sorun olmaz kapi kitlersin dolap cek yeter
Ya öyle de ev arkadaslarınla da iyi geçinmek istersin gezersin falan
böyle şeylere alışkın değilsen bu her zaman bir risk
Yani türkü de geçtim başka ülkeden tanımadığın birileri var korkunç
böyle bir durumda kendini rahat hissetmezsin değişik anksiyetelerin ortaya çıkar yinede yapman gerekeni yap
Ne riski olacak gevura vurduracaksın alt tarafı sonra buraya gelip türk düşmanı olacaksın
Herkes sizmi ak canım
Net bir şekilde söylüyorum karışıksa seks döner yaşandı
Neresine gelicen seni misafir edeyim
Ya kal zaten o 4 ay senin için komple değişecek
Neresi üniversite?
Risk.. beren Avrupa.. dikkat et
Sana kalmış
Parti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?