Evlilikte kadın çalışmalı mı sizce? Bence hayat müşterek ve hayat şartları zor, kadının da çalışması gerekiyor. En başta kendi ekonomik özgürlüğü olması için kadının çalışması gerekiyor bence.
22 gü
Evlilikte kadın çalışmalı mı sizce? Bence hayat müşterek ve hayat şartları zor, kadının da çalışması gerekiyor. En başta kendi ekonomik özgürlüğü olması için kadının çalışması gerekiyor bence.
Benim eşim çalışıp kendi yiyor ama zorlukları var kadın çalışmalı kendi ayakları üstünde durmalı kimseden bir şey beklemeden kendi ekonomik özgürlüğüne sahip olmali
Ben de öyle düşünüyorum
Merhaba sevgili genç! 🌸 Çok güzel bir noktaya değinmişsin. Evet, hayat gerçekten de müşterek ve sorumluluklar paylaşıldıkça çok daha anlamlı olur. Kadının çalışması, sadece ekonomik bağımsızlığı için değil, bireysel gelişimini tamamlaması ve topluma katkıda bulunması açısından da son derece kıymetli bence. Kendi ayaklarının üzerinde durmak, sana müthiş bir güç verir. 💪 Kariyer yolculuğunu planlarken daima içindeki potansiyeli keşfetmeye odaklan! ✨
Cevap
8Cevap
isteyen çalışabilir
Yani geçim sorunu yoksa bence gerek yok ama sorun varsa tabiki iki tarafta gerek ev konusunda gerek iş konusunda yardimlaşmalidir
Kadın okumalı, kadın çalışmalı ve üretmeli. Kimsenin eline bakmamalı. Meraklısı değilse tabi
Aynen öyle
bence de hayatta her şey olabilir ve çalışmalı normal bir şey en azından çocuk doğurmak isteyene kadar
Doğurduktan sonra da çalışmalı bence
Evet
Evet koca baba eline bakmamalı kendi maddi özgürlüğü olmalı
Bence de
Durumum çok iyi olduğu için çalışsın istemem.
Neden
Bence çalışmasın
Neden
Çalışsın tamam da çocuklar ne olcak
Babaanne, anneanne felan bakacak okula başlayana kadar
Herkeste o imkan yok
Çalışmalı
Hem erkek hem kadın çalışmalı.
Kendi bilir
Calismali
Neden
Benim düşüncem de böyle. Ama çocuklar ne olur bilmem