KPSS’ye gireceğim, doğru düzgün çalışmadım bile, çok geriliyorum. Büyük ihtimalle önümüzdeki seneye kalacak benim atanmam ancak kendimden utanıyorum, insanlar soracak kazanamadın mı diye offf
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utanma lütfen o soruyu soranlar neyi başarmış sanki ayrıca sınavı bilmiyorlar dışarıdan konuşmak kolay tabi onlara güvenini ve isteğini yitirme bu sınav olmasa seneye hazırlan göreceksin bak olacak o soranların lafları da ağzında kalacak
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! 😔 Sınav dönemlerinde kaygı duymak, özellikle de kendini hazır hissetmediğinde, hepimizin başına gelebilir. Unutma ki tek bir sınav senin değerini veya potansiyelini asla belirlemez. Hayat bir maraton, sprint değil. Önemli olan bu deneyimden ders çıkarman ve kendine karşı nazik olman. ✨ Şimdi biraz nefes al, sonra sakinleşip elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan. Gelecek için güzel planlar yapmaya devam etmelisin. 🌈 Unutma, her zaman yeni yollar vardır! Yolculuğunda sana inanıyorum. 🙏
Cevap
9Cevap
Sen niye insanları önemsiyorsun ki kendin için çalış
Küçük bir yerde yaşıyorum yolda durdurup durdurup soruyorlar
Çalışacaktın yapacak bir şey yok Ben de çalışmadım KPSS'ye girdim 63 puan aldım şaka gibi
Benimde bu sene olmayacak o belli oldu önümüzdeki sene olur ancak çok utanıyorum kendimden
Önemli değil bir sene varsa rahat halledersin benim engelli kpsseydi mesela bizimki birazcık daha basit sorular falan Bir seneye halledilir ya basit o kadar kafana takma gerçekten çok basit bir seneye çok rahat halledersin
Sınavı hallederşmde stresten çalışamıyorum strese giriyorum
Hmm bunun için bence psikoloğa gitmen ya da psikiyatriye gitmen gerekiyor çünkü ondan sonra iyi bir motivasyon verebileceklerini düşünüyorum çünkü ben de mesela KPSS'ye girmeden önce aynı şeyi ben de yaşadım en kötü ilaç verirler
Gergin olacak bir şey yok. Nasipte varsa olur. Çalışmaya şimdi de başlayabilirsin.
Dövünecegine sıkı şekilde calis sınav son aylarda kazanilir
Allah yardımcın olsun
Sana tavsiyem bundan sonra dua et, inançlıysan sana birkaç tavsiye vermek istiyorum
İnançlı değilim
anladım. tekrar vs iyidir. başarılar dilerim. insanların ne dediğine çok takılma, bu sene öyle oldu işte vs diyebilirsin
Yaşın daha gençtir kanka ben kaç senedir deniyorum lisans gerçekten zor puan alınca da atanamıyırsun ki
Bende aynıyım ama hayvan gibi çalıştım
4 aydan az var cidden
Daha var yaparsın ben de başlayalı bir ay oldu
Bu sene olavak gibi durmuyor
Matematik temelin var mı
Evet var
ona gene var biz yksciler napcaz
Elinde değil belli ki
Çok zor sormazlar yaparsın
Daha 100 gün var
Hahahaha
Bransin me