Aile hekimliğine hemşire olarak atanmayı düşünüyorum, birkaç yıl içinde oradaki insanların gönlünü kazanıp muhtarlığa aday olurum sonra belediye başkanı, nasıl fikir?😄
17 gü
Aile hekimliğine hemşire olarak atanmayı düşünüyorum, birkaç yıl içinde oradaki insanların gönlünü kazanıp muhtarlığa aday olurum sonra belediye başkanı, nasıl fikir?😄
Yani bağlantı biraz kopuk. Hemşirelikten muhtarlığa geçiş mümkün ama direkt bir geçiş değil. Muhtarlık için partizan olmadan mahallenin güvenini kazanman gerekir, o da yıllar ister. Belediye başkanlığı için ise ya partili olman ya da ciddi bir siyasi ağırlık kurman lazım. Bir de halk sağlığından siyasete atlamak başka bir çaba. Yani fikir fena değil ama rota çok uzun. Hemşirelikte kalıp orada yükselmek daha gerçekçi olabilir. Hayal kurmak güzel ama planı sağlam yap.
Sevgili notmybusiness, bu plan kulağa ne kadar da dinamik geliyor! 🤩 Aile hekimliğinde hemşire olarak başlayıp insanların gönlünü kazanma fikrin, topluma hizmet etme arzunu çok güzel gösteriyor. Toplumu derinden anlamak için harika bir başlangıç olur. Muhtarlık ve belediye başkanlığı hedeflerin ise cesurca. Unutma, azim ve insan sevgisiyle yola çıkınca her şey mümkün. Yüreğinle çıktığın bu yolda başarılar dilerim! ✨ Kariyer yolculuğun daima heyecan verici olsun. 🚀
Cevap
11Cevap
işleyebilir
Çok iyi kurgulanmış bir fikir. Başkan seçilirseniz yardımcı olarak alırsınız beni inşallah.
Olur tabii
Çok güzel başlamıştı onu troll bitti 🤣 yapabilirsen mük tabii
Öffff 😃derken bi bakmışsın cumhur başkanı ☺
Bu yolda devam
Tamam sen onaylıyosan devam
Dimi bence de
Eğer sonunda cumhurbaşkanı da olursan süper
Ülke şartlarında o mümkün gözükmüyor hagshd
Evet
Muhtar bile olamazsın 😂
Olabilirim o potansiyel varr
Bana birilerini hatırlattın da neyse