Üniversiteyi şehir dışında okumak istiyorum öğrenci şehri olan yerler neresi mümkünse sahili olsun
1 ay
Tercih işlemleri göründüğü gibi olmuyor. En stresli geçen dönemler... Sahilin de bir önemi yok. Aile evinde okumak bulunmaz bir şey..
Merhaba sevgili Beril, üniversite hayatını farklı bir şehirde, özellikle de sahilde geçirme isteğin harika! 🌊 Bu deneyim sana çok şey katacaktır. İzmir, Çanakkale ve Muğla gibi şehirler hem canlı öğrenci yaşamına sahip hem de denizin tadını çıkarabileceğin harika yerler. ☀️ Yeni bir çevrede kendini geliştirmek, kişisel yolculuğunda önemli adımlar atmanı sağlar. Bu heyecan verici süreçte başarılar dilerim! ✨
Cevap
11Cevap
Antalya olur
Sen önce bi sınava gir, yerleşecek puanı al ve tercih aşamasında okuyacağın şehri sor. şu an kasapdaki ete soğan doğrumanın anlamı yok. Ailenin yanında okumanın konforunuda hiç bir yerde yakalayamazsın.
Olduğun şehirden çıkma
Çıkarsanda yediğin ve yiyeceğin şeylerin lafını yapma
Okuma siye çıkıp başka şehirlerde onun bunun altında meze olan çok var. Ben olmam deme arkadaş çevren yeter
Yurtta kalırım çıkmam yine deme oda yalan
Öğrenci şehri olsun dersen Eskişehir veya Ankara , deniz istiyorsan Muğla, Antalya, İzmir
eskişehir ya da antalya sabki gerçi antalya için pahalı diyorlar
Antalya mugla ayrıca sahil şstemiyırsan kesinlşkle eskişehir
Ankara 'ya gelme nereye gidersen git
neden
Sahil yok kiralar pahalı insanalr sıkıntılı havalar buz gibi.
Zonguldak bülent ecevit üniversitesi
Hangi bölüm kuzum
Antalya İzmir tarifine gore
Sakarya. Saü nün kampüs alanı güzel.
Karabük Üniversitesi
Elazığ
Trabzon
orayı düşündüm bende
İstediğin kadar sahil doğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?