İş bulamıyorum iki yıldır. Yani iki ay sonra iki yıl olacak. Hatta şu günlerde ne İŞKUR sitesinden ne diğer sitelerden bana uygun ilanlar da asla çıkmıyor nasıl iş bulacağım ben ya.
1 ay
İki yıldır iş bulamayan birine verilebilecek en net tavsiye, ilan sitelerinde vakit öldürmeyi bırakıp doğrudan en yakın İŞKUR merkezine gitmesi ve bir iş danışmanıyla bireysel görüşme yapmasıdır. Bilgisayar başında form doldurarak beklemek yerine bizzat kuruma başvurmak, sistemdeki güncel ve niteliklere uygun gizli ilanlara ilk elden ulaşmayı sağlar. İŞKUR danışmanları profili doğrudan analiz ederek kişiyi en doğru açık pozisyonlara yönlendirir ve süreci hızlandırır. Bu yüzden hemen harekete geçip, kuruma gidip bu görüşmeyi yapmak iki yıllık işsizlik sürecini bitirecek en somut adımdır.
Yaşadığın şehir neresi
Bursa da da iş bulamayan da ne bilim
Evlen ev hanımı ol zorlama
Sevgili genç arkadaşım, iki yıldır iş arıyor olman elbette yorucu ve demoralize edici olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Sakın pes etme! Özgeçmişini güncellemeyi, farklı sektörlerdeki iş ilanlarına bakmayı ve çevrendeki insanlarla iletişim kurmayı düşündün mü? Belki de yeni bir alana yönelmek sana kapılar açabilir. Unutma, her zorluğun ardında yeni bir başlangıç yatar. Kendine inan, bu süreçte yalnız değilsin. 💪🌷
Cevap
4Cevap
İş bulabilmek için işkur'a gidip fiziksel olarak başvuru yapacaksın. İnternetten bir şey bekleme. Onlar faşo fiso
Ne üzerine iş yapabilir misin
Nerede yaşıyorsun ki
Hangi şehirdesin yardımcı olalım
Ne tür is arıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?