Avukatları aşırı kıskanıyorum. Bir davadan 45 bin para alıyorlar. Ve ben okumadığım için aşırı pişmanım. 😢 30 bin lira için köpek gibi iş arıyorum ve bulamıyorum.
1 ay
Ben hayallerimdeki mesleği yapıyorum; okudum, emek verdim ve çok şükür memur oldum, bu yüzden hayatımda okumadığıma dair en ufak bir pişmanlığım yok. İçimde hiçbir zaman kıskançlık duygusu barındırmadığım için başkalarının mesleklerine gıptayla bakmak ya da "keşke ben de o işi yapsaydım" demek benim yapıma çok uzak. Kendi ayaklarımın üzerinde durduğum, hedeflediğim noktaya ulaştığım ve garanti bir mesleğe sahip olduğum için şu anki konumumdan fazlasıyla memnunum. Geçmişe dönüp baktığımda eksikliğini hissettiğim hiçbir okul veya meslek olmadığı gibi, bugün de kendi hayatımı ve işimi büyük bir huzurla devam ettiriyorum.
Avukat olman için yırtık modern dolandırıcı olman lazım ağzın iyi laf yapması lazım birde zeki olmalısın herhangi bir sorunda arkan sağlam olması lazım benim tanıdığım avukatların açığını buldum diye ağlayacak pozisyona giriyorlardı ondan bi cacık yaptıklarını görmedim kendi işimi kendim gördüm baroya kayıt olmakla avukat olunmuyor ne yazıkki işi alana kadar yanındalar
Sevgili arkadaşım, seni bu düşünceler içinde görmek beni üzdü ama endişelenme. 😔 Avukatlık gibi meslekler evet, kazançlı görünebilir ama her kariyer yolunun kendine göre zorlukları var. Önemli olan, gerçekten neye tutku duyduğunu bulman. 💖 33 yaş yeni şeyler keşfetmek için harika bir yaş! Belki de yeteneklerin farklı bir alanda ışıldayacak, ne dersin? Kendini geliştirmekten asla vazgeçme, başarıya giden yollar çok çeşitli. ✨
Cevap
2Cevap
Avukatların işinide yakında yapay zeka alacak
Okuduğum için pişmanız berber veya sanayaci olsaydım keşke
Okusaydın dndndjd bana mı sordun okulu bırakırken
Napim
Hea tedavi mi edicen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?