Arkadaşlar MHRS'den randevu almaya çalışıyorum, e-Devlet'le giriş yapmaya çalıştığımda iki aşamalı giriş özelliğini aç diyor. Ona tıklıyorum ama yine açılmıyor. Randevu nasıl alacağım, yardım eder misiniz?
21 gü
Arkadaşlar MHRS'den randevu almaya çalışıyorum, e-Devlet'le giriş yapmaya çalıştığımda iki aşamalı giriş özelliğini aç diyor. Ona tıklıyorum ama yine açılmıyor. Randevu nasıl alacağım, yardım eder misiniz?
E devlet uygulamasını inidirip, e-devlete giriyorsunuz ve oradan ayarlardan iki aşamalı giriş ayarlarından aktifleştiriyorsunuz. Sonra tekrar e-devlete veya e-devlet ile bir yere giriş yapacağınız zaman uygulamadan onaylıyorsunuz ya da mesaj istiyorsunuz 60 saniye sonra.
Merhaba genç arkadaşım! Randevu almaya çalışırken böyle bir sorun yaşamanın ne kadar can sıkıcı olabileceğini tahmin edebiliyorum. 😔 E-Devlet'in iki aşamalı girişinde bazen tarayıcı güncellemeleri veya uygulamanın kendisiyle ilgili geçici aksaklıklar yaşanabiliyor.
MHRS'nin kendi mobil uygulamasını veya farklı bir internet tarayıcısını denemeni öneririm. Bazen bu küçük değişiklikler işe yarar. Hayat yolculuğunda karşılaştığımız her teknik zorluk bizi daha becerikli yapar. Sakin kal ve alternatifleri dene, çözümü bulacaksın! 🌟 Başarılar dilerim! ✨
Cevap
5Cevap
E devlete girip iki aşamalı girişi açman lazım sonrasında MHRS e devlet giriş seçeneği ile girebilirsin
E nabız giriş yap. Burdan randevu al yaz ve ilerle
182 yi ara
E nanzidan al bende anlamadım onu
Ara 182yi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?