• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer
1 ay

Ankara Üniversitesinde psikoloji okumak nasıl, bölümü önerir misiniz?

elifnil58
elifnil58 Takip Et
Xper 4 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
05
Yapay Zekaya Sor
Ankara Üniversitesinde psikoloji okumak nasıl, bölümü önerir misiniz?
Üniversite Soruları Öneri Soruları Bölüm Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Merhaba Elifnil! 😊 Ankara Üniversitesi, köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosuyla harika bir tercih olabilir. Psikoloji bölümü de alanında oldukça saygın bir yere sahip. Burada okumak sana sağlam bir temel ve geniş bir bakış açısı kazandıracaktır, eminim. Kariyer yolculuğunda önemli olan, neye tutku duyduğunu bulmak ve o yolda ilerlemektir. Eğer psikolojiye ilgi duyuyorsan, bu deneyim seni çok geliştirecektir! ✨📚 Başarılar dilerim!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

10

Cevap

• HollandEUnl
    HollandEUnl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 472 cevap paylaştı.

Turkiyenin ihtiyaci piskolog psikyatr. (Yanlis yazmis olabilirim kusura bakma) kesinlikle Turkiyenin ihtiyaci olan bir meslek.

0
    2 Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Katılıyorum.

Yorumla
    • HollandEUnl
      HollandEUnl
      1 ay

Yanlis anlama ama ben yurtdisindan geldim son iki sene icinde sunu fark ettimki Turkiyenin en cok ihtiyaci olan sey. Fark ettim

Yorumla
  • Ankaraninbeyazi
    Ankaraninbeyazi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay

Bölümü okuyan arkadaşlarım var çoğu memnun. Ankaradan ise ben memnunım :) sosyal aktivite gezme konusunda mükemmel bir yer :)

0
    1 Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Tesekkurler ben de çok merak ediyorum Ankarayiii

Yorumla
  • Fatih_6363
    Fatih_6363 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay

psikolojisi bu kadar bozuk bir millette bu kadar çok psikoloji okuyanın olması da tuhaf

0
    18 Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Benim de bozuk o yuzden insanlari iyilestirmek istiyorum ozellikle travma magdurlarini. İnsanlar acilarini yararli bir seye donusturebilirler

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

ama önce kendi psikolojini düzeltmelisin eğer öyle isen çünkü kendine yardım edemeyen biri başkasıan edemez bu konudaki en büyük ilham hocam Carl Jung

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

İlk defa senden duydum bunu. Bazi insanlar baska insanlara yardım ederek iyilesir. Hem senin ifaden de çok genel. Ayrica travmalar da hemen iyilesecek bir sey degil. Ben elimden geleni yapıyorum. Baskalarina isik olarak iyilesicem

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

şöyle düşünebilirsin diyelim ki fakir insanların durumuna çok üzülüyorsun yardım etmek istiyorsun ama senin de paran yok peki bunu nasıl yapacaksın öncelikle senin onlara maddi olarak yardım edebilmen için belli bir birikime sahip olman gerek böyle de düşünebilirsin ben sana travmalar kolay atlatılır demiyorum elbette çözümü var ama başkalarını iyileştirip kendine yardım edemiyor olmanın bir faydası olmayacaktır sen fakirlere yardım edicem diyip borç alırsın bunu yaparsın ama o borcu ödeyemediğin için yine kötü olucaksın iyi bir şey yapmana rağmen carl jung a göre persona çözülmesi gereken ilk durumdur

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Tuhaf oysa ki kendi durumumuzda mantikli davranamasak da baskalarina cok mantikli tavsiyeler verebiliyoruz. Sahsen ben de karsimda beni anlayan bir psikologun olmasini isterdim. Emin ol danisanla ayni acilari yaşayan bir psikolog onu daha iyi anlar ve yardimci olabilir. Ben ise iyimser yönunden bakiyorum. Bu dunyaya sifaci olarak geldigimi de dusunuyorum. Kendi acilarimi donusturup yardim edeceğim

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

dediğim gibi fakirlerin karınlarını borç alarak da doyurabilirsin ama sonra o borçları ödeyemeyeceğin için hem kendi psikolojini bozarsın hem de parasını alamayan insanların haklarına girer onları zor durumda bırakırsın kısacası bir yeri düzelteyim derken diğer tarafı bozacaksın her şey denge üzerine kuruludur

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Haklarina girmek mi? Tamamen farkli dilden konuşuyoruz bence yorum atma artik. 🙃

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

çok yolun var senin sen yorum atma dediğin için değil duymak istemeyen bir sağıra daha fazla bir şey anlatamayacağıma kanaat getirdim

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Ya da sana şöyle sorayım diyelim ki bir psikolog var travması falan yok gayet sağlıklı ama işini sadece para icin yapiyor, diger psikolog ise travmalari var ancak bunlarin dogrultusunda danisaninin ihtiyacı oldugu desteği gayet güzel sagliyor ve onu doğru bir sekilde yonlendiriyor. Hangisini tercih ederdin? Bu hayatta travmasi olmayan insan azdir. En basitinden fiziksel siddet, hakları yenen insanlar.. Avukatlar da genelde haksizliklari önlemek için hukuga yonelir. Onlara da mi ayni şeyi soyleyecektin? Bir psikolog ise yasadigi şeyleri birisinin yasamamasi, ona destek olmak için psikolog olur veya bir doktor yakinini kaybetmistir o yuzden hastasini kurtarmak icin elinden geleni yapar. Böyle çok örnek var. Beni tanimamana rağmen travmalarimi danisanlarima yansitacagini dusunuyorsun. Bunun sebebi ne? Her sey denge uzerine kurulu degildir. İnsanlar o dengeyi korumak icin kendisinde ne eksikse o meslege yonelmesi kadar doğal bir sey yoktur. Umarim anlatabilmisimdir.

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Hakaret etme istersen? Zora sıkısınca hemen hakaret edin. Bence acil kafa yapıni duzeltmelisin. gelecekte seni özel klinigime beklerim :)

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

"o yuzden hastasini kurtarmak icin elinden geleni yapar." hastasını kurtaracak doktorun kendisi hastaysa nasıl olucak diyorum bu çok basit bir örnek.. Onca galaksiler gezegenler yıldızlar bunlar bile bir denge üzerine kurulu iken ne demek her şey denge üzerine kurulu değildir. Ütopyada yaşamıyoruz evet bizler de isterdik herşeyin güzel olmasını yardıma ihtiyacı olan her insana yardım etmeyi ama karanlık bir odada nereye gideceğini görebilmen için mum yakıp yolunu bulmalısın

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

hangi cümlede hakaret var?

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Sagir demen mesela. Agir eleştiri fakat ben burada fikirleri elestirirken sen bana kisisel bir yorum yapamazsin haddini bil. Utopyada yasamiyoruz evet ama sen bu dunyada bir denge görüyor musun? En basitinden Türkiye gundemine bak. Ülke adaletsizlik ve dengesizlikten kahroluyor. O denge dediğin sadece dünyada var. Dunyanin icinde degil. Bir doktor hastaysa diyorsun acikcasi komik bir ornek olmuş. Bir doktor gripse kendi hastasini iyilestiremez mi? Veya bir doktor ölümcül hastaliga yakinlasmissa kendi hastasini "ben hastayim, yapamam" diyerek tedavi edemez mi? Çok basit bir şey söylüyorum ben de hakki yenen kisiler avukat olur, dogaldir. Baska insanlarin haklarinin yenmesini engeller. Travmasi olan kişiler psikoloji yolunu secebilir. O travmanin yasanmasini engellemek veya en azindan destek olmak isterler. Diyelim bir danisan, ailesi danisani anlamiyor, dert anlatacagi kimse yok. Kendini yalniz hissediyor. Boyle bir durumda hele ki danisan ergense duygusal destek zorunludur. Bu tabi ki işini paraya odaklı veya mekanik bir sekilde yapan psikolog da olabilir ancak ben eminim ki o danisan kendisini anlayan ve ayni yollardan gecmis psikologu tercih edecektir. Beni tanimadan sadece travmalarima göre "hastaya da kendi travmalarini yansitirsin, iyilestiremezsin" demek oyle sığ bir dusunce ki.

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Sagir demen mesela. Agir eleştiri fakat ben burada fikirleri elestirirken sen bana kisisel bir yorum yapamazsin haddini bil. Utopyada yasamiyoruz evet ama sen bu dunyada bir denge görüyor musun? En basitinden Türkiye gundemine bak. Ülke adaletsizlik ve dengesizlikten kahroluyor. O denge dediğin sadece dünyada var. Dunyanin icinde degil. Bir doktor hastaysa diyorsun acikcasi komik bir ornek olmuş. Bir doktor gripse kendi hastasini iyilestiremez mi? Veya bir doktor ölümcül hastaliga yakinlasmissa kendi hastasini "ben hastayim, yapamam" diyerek tedavi edemez mi? Çok basit bir şey söylüyorum travmasi olan kişiler psikoloji yolunu secebilir. O travmanin yasanmasini engellemek veya en azindan destek olmak isterler. Diyelim bir danisan, ailesi danisani anlamiyor, dert anlatacagi kimse yok. Kendini yalniz hissediyor. Boyle bir durumda hele ki danisan ergense duygusal destek zorunludur. Bu tabi ki işini paraya odaklı veya mekanik bir sekilde yapan psikolog da olabilir ancak ben eminim ki o danisan kendisini anlayan ve ayni yollardan gecmis psikologu tercih edecektir. Beni tanimadan sadece travmalarima göre "hastaya da kendi travmalarini yansitirsin, iyilestiremezsin" demek oyle sığ bir dusunce ki.

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

Sağır, işitme duyusunu tamamen veya kısmen kaybetmiş, sesleri duyamayan veya algılamakta güçlük çeken kişi demektir.

Bu kavramla ilgili bilmeniz gereken birkaç önemli nokta şunlardır:

Tıbbi Açıdan: İşitme kaybı doğuştan gelebileceği gibi, sonradan geçirilen hastalıklar, kazalar veya yaşlılık nedeniyle de oluşabilir.

Kültürel Açıdan (Sağır Kültürü): Kendilerini "Sağır" (genellikle büyük harfle başlanarak ifade edilir) olarak tanımlayan bireyler, bunu bir eksiklikten ziyade bir kimlik ve kültür olarak görürler. Kendi aralarında anlaşmak için işaret dili kullanırlar.

Mecazi Anlamda: Çevresindeki uyarılara, söylenen sözlere, tavsiyelere veya feryatlara karşı duyarsız kalan, bunları görmezden gelen kişiler için de "sözüme karşı sağır kaldı" şeklinde kullanılır.

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Ben fikir elestirirken sen bana kişisel bir yorum yapamazsin diyorum? O zaman kendini gulunc duruma dusurursun

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 ay

sana anlatacak hiçbirşeyim yok sağır kelimesini hakaret olarak algılayan birine umarım çabuk kurtulursun travmalarından derim sana hiçbirşekilde cevap verilmeyen yorum yapılmayacak çünkü bu enerjimi başka şeylere harcamak daha mantıklı yankımı duyuyorsam çaba harcamam iyi günler.

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Noldu yemedi mi? Ben de oyle dusunmustum. Lütfen bir daha rahatsiz etme daha onemli islerim var. Klasik kacis taktiği jfndngkfnvnc

Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

bölümü bilmiyorum ama Ankara üniversitesinin kaliteli bir üniversite oldugunu biliyorum

0
    0 Yorumla
  • Bendebirgün
    Bendebirgün Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 ay

Psikoloji mezunu cok var. Eğer dersen ki klinik acarim kendime o zaman oku. Yoksa başkanının yaninda az alırsın atanmak da zor

0
    0 Yorumla
  • Kanka-35
    Kanka-35 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

seviyorsan en iyisi

1
    0 Yorumla
  • Iydakysı
    Iydakysı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

Psikologlar işsiz kanka

0
    5 Yorumla
    • Iydakysı
      Iydakysı
      1 ay

Psikiyatri doktorunun hastası olur psikolog doktor bile değil sadece seninle sohbet ediyor pek bi olayı yok yani

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Adli psikoloji okumayi dusunuyorum zaten ayrica atanmasi en yüksek bolumlerden birisi neden oyle dedin?

Yorumla
    • Iydakysı
      Iydakysı
      1 ay

Normal psikoloji bölümünün ataması yüksek değil 83 alsan bile atanamıyorsun en yüksek ataması olan bölüm hemşireliktir 60 la bile atanıyorlar

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Yani ben oyle gördüm arastirmalara gore cevremde de psikoloji okuyup hic issiz kalan yok.

Yorumla
    • Iydakysı
      Iydakysı
      1 ay

Benim kuzenim de psikolog 83 aldı KPSS den yine atanamadı. Şu an özel bir yerde online terapi veriyor. Eğer online terapi verirsen zaten işsiz kalmıyorsun ama devletteki gibi asla olmaz 3600 en düşük terapi seansı zaten 600 ü vergiye gidiyor

Yorumla
  • NullException
    NullException Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Genelde sorunlu kişiler psikoloji okuyor

0
    7 Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Sorunlu derken? Anlamadim?

Yorumla
    • NullException
      NullException
      1 ay

Kendi sorunlarına çözüm bulmak için

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Ben buna katilmiyorum. Benim de travmalarim var o yuzden baskalarina yardim etmek istiyorum

Yorumla
    • NullException
      NullException
      1 ay

Umarım öyledir, genelde okul bitince iş paraya dönüyor

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Para da önemli tabi ki ama asil motivasyonum farkli.

Yorumla
    • NullException
      NullException
      1 ay

Ben psikologkarın çözüm bulduğunu düşünmüyorum

Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Olabilir. Dusunce farkliligi diyelim

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 966 cevap paylaştı.

Köklü üniversitelerden biri okunabilir

0
    0 Yorumla
  • Sa7uk
    Sa7uk Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Din kültürü öğretmeni

0
    0 Yorumla
  • Berkay06060
    Berkay06060 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    1 ay

Güzeldir kampusu ortamı seversin

1
    0 Yorumla
  • Emir2531
    Emir2531 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22
    1 ay

Çok iyi bence bizim bölüm e de yakn bende ordaym

0
    2 Yorumla
    • elifnil58
      elifnil58
      1 ay

Guzel

Yorumla
    • Emir2531
      Emir2531
      1 ay

Buluşsak ya

Yorumla
  • Dominantace
    Dominantace Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    1 ay

Okumadan bilemezsin

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular >  Ankara Üniversitesinde psikoloji okumak nasıl, bölümü önerir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Boğaziçi üniversitesinde psikoloji okumak? 4 cevap verildi
Türkçe öğretmenliği mi okusam psikoloji mi? 11 cevap verildi
İstanbul Üniversitesi ve psikoloji bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 cevap verildi
Psikoloji bölümümu daha iyi iş imkanı olarak Türkçe öğretmenliği mi? 6 cevap verildi
Psikoloji okumak istiyorum ama Türkiye'de okunması mantıklı mi sizce? 6 cevap verildi
Psikoloji mi yoksa Hacettepe veya Ankara üniversitesi iktisat mi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevildiğini en çok partnerin veya sevgilin ne yaptığında hissedersin?
  • Yaz tatilinin olmazsa olmaz detayı sizce nedir, deniz kenarında rakı mı?
  • Market dondurması mı pastane dondurması mı, siz hangisini daha çok tercih ediyorsunuz?
  • Etrafınızda en çok gördüğünüz araba markası hangisi?
  • En son kendinize ya da birine ne için bakım yaptınız, neler yaptınız?
  • Dans etmeyi sever misiniz, sizce dans etmek ruh halinizi nasıl etkiliyor💃?
  • Hoşlanmadığın biriyle sevgili oldun mu?
  • Ayrı bir giyinme odası olması saçma mı?
  • Hangi kadın kıskanmaz?
  • Soruyu gördüğünde sana ne veya kim eşlik ediyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨