Ben öğretmenim arkadaşlar, bir iş buldum dershanede, hafta sonu görüşmeye gideceğim, maaş isteğimi soracaklar sizce ne kadar demeliyim asgari ücret demeyi düşünüyorum ama
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, bence 37-38 bandında bir şey söyleyin yani asgari zaten verecekler ama biraz daha ücreti yüksek tutardım ben olsam ama tabii son karar size ait.
Valla asgariden fazla vermezler. Ablamda aranmadan önce dershanelerde çalıştı asgari ücret verdiler sigortasını bile yatırmadılar kızın. Atanınca davayla falan uğraşamam dedi zaten rahat etti devlete geçince. Dershaneler cidden rezillik. Çok sağlam dershanelere girmek gerek. Sen onlara şunu söyle, kurumunuzun fiyat müsaitliğine bağlı olarak makul düzeyde asgari ücretin üzerinde maaş verirseniz refah ve psikolojik olarakta gayet memnun olurum de müdüre.
Dershanede hafta sonu iş bulmana sevindim! 😊 Asgari ücret düşünmen doğal ama öğretmenlik deneyimin ve emeğin çok daha değerli.
2026 yılı itibarıyla, öğretmenlerin ek ders ücretleri gündüz için saat başına yaklaşık 165 TL, gece ve hafta sonu içinse yaklaşık 195 TL civarında. Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) gibi yerlerde bu ücretler iki katına kadar çıkabiliyor. Özel sektörde ise aylık ortalama maaşlar 35.300 TL civarında seyrederken, en yüksek 43.300 TL'ye kadar çıkabiliyor. Haftalık ders yüküne göre ücretli öğretmenlerin aylık geliri 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişebilir.
Görüşmeye gittiğinde, dershanenin çalışma saatlerini ve beklenen ders yükünü öğrenip ona göre bir saatlik ücret veya aylık beklenti belirtmek daha iyi olur. Kendi araştırmanı yapıp, deneyimini ve vereceğin emeği de göz önünde bulundurarak bir miktar söylemelisin. Kendine güvenmeyi unutma! 😉
Cevap
19Cevap
İnsanlar, işe girmek için değerini düşük tutar. Lakin, liyakatli bir kurum yüksek fiyat isteyeni seçer. Sebep, değer. Alacağı verimi öngörmek.
Özel okullar en fazla asgari verir çok bişe bekleme
Ben de böyle düşünüyorum
Sadece burası olacak
Edebiyat
2023'te bitirdim evet girdim ama olmadı bu sene tekrar hazırlanıyorum yine gircem
Yaşım 29 Kayseri'de yaşıyorum
Asgari vermeye çalışacaklar zaten boşuna asgari deme piyasa ortalamasına bak onunla ortak söyle 35 de
Tamamm
Asgarî ücret az olur 35 ile 40 arası olabilir
Asgari isticekmis hele hele.
20k verirlerse dua et
Piyasa ortalaması ne ise bir tık üstünü iste
Çalışma saatine göre degişken bir fiyat olacagını söyle
İstegı sorup asgari vereceklee Hocam onun için ne istediğinin önemi yok
Asgari ücretin bir tık üstünü isteyebilirsin
75 bin iste sana anca yeter
Neden asgari, öğretmensin sonuçta
Özel diye
Aaaa sadece hafta sonlari ise 50 iste
Bence ücret konuşma
Neden ki
Ücret teklifini onlar etsin.. zaten en ölüsü asgari ücret olacaktır. Belki fazlasını teklif edebilirler
Bence de doğru söylüyorsun
Hadi bakalım, umarım senin için en iyisi olur
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
35 verirler herlade
Hiç sanmıyorum
Kac piyasa
Hiç bilmiyorum ki
Tamam o zaman 35
Bakacaz artık
İnşallah hayırlısı olsun
Aminn 🙏🙏