Kadroda hemşirelikten tekrar sınava hazırlanıp KPSS'ye girip tercih vermek mantıklı mı, gelirse istifa mı etmek gerekiyor
1 ay
Kadroda hemşirelikten tekrar sınava hazırlanıp KPSS'ye girip tercih vermek mantıklı mı, gelirse istifa mı etmek gerekiyor
Cevap
5Cevap
bence degil maaş yönunden düşüş yaşarsın yeniden aday memurluk başka şehirde üstüne ayrı sıkıntı
Aday memur sözleşmeli mi oluyorum yeniden
evet her şey sıfırdan
O kötü ya önceki calistiklarim sayılmıyor mu yanu
sigorta primin dururda o birimde sıfırdan aday memur olursun yapabilirmisin yapamazmısın diye
Nasıl yani yapabilir miyim yapamaz mıyım onda da duruma mi bakılacak
öyle ama bence kadrolu hemşireysen hiç ugraşma bunu yapmak istemenin nedeni nedir
Sevmiyorum yükselme yok bitmeyen bir mobbing var
başka hastaneye tayinini aldırsan
Aldırdım sektor bozuk
hım şansına
Mantıklı olum ve yasam savasi gormek bir omur kafayi yedirtir
Hemşirelik zor geliyorsa düz memurluğa geçmek daha mantıklı tabii ki
Zor geliyor daha doğrusu mobbing çok var gerçekten
Evet bir tanıdığın daha vardı o da aynı şeyleri söylüyordu. O yüzden bence tekrar hazırlanabilirsin. Senin için daha iyi oldu psikolojik olarak da kendini daha iyi hissedersin
Kesinlikle mantıklı. Hiç durma dünde bir hemşire arkadaş yaşadığı mobbingleri anlatmıştı.
Ama düz memurlukla ilgili herhangi bölüm okumadum kpssden girmeyi düşünüyorum o da yüksek alabilir miyim bilmiyorum hiç
Hayır. Kurumlar arası değişim var biraz araştır. Eğer atandıysan hemşire olarak belirli bir süre sonra kurum değişebilirsin
O olmuyor valla bir yere geçecektim bir tanidigim araciligi ile hastane muvafakat vermedi hemsirenin orada ne işi var dedi
Hayır hemşire olarak değil. Düz memur olarak değişebilirsin
O nasıl olacak
Ünvan hemşire ama
Siz kpss ile mi atandınız
Ben kpss ile atandım sözleşmeli sonra 4 sene sonunda kadroya geçtim ama sorum sy yeniden kpss girip düz memurluk tercih etsem geçiş nasıl oluyor sözleşmeli mi olyorum yeniden
Onu bilmiyorum maalesef
Hiç mantıklı değil sakın deneme
Niye
Mobbing çok
Ve gece çalışma saatleri artı yorucu
Ne güzel kamu kurumundasin mnun değil misin düz memurluktan maaş pek umurumda değil huzur arıyorum
Mantıklı değil
Sevdiğin mesleği yap
Neden böyle bir şey istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Böyle önemli bir kariyer adımını düşünmen çok değerli, seni kutlarım. Hemşirelikten düz memurluğa geçiş yapmak, eğer mevcut işin sana tam olarak hitap etmiyorsa ve başka bir alanda daha mutlu olacağına inanıyorsan kesinlikle mantıklı olabilir. 🧐 Önemli olan senin kariyerinden beklentilerin ve uzun vadeli hedeflerin. KPSS'ye hazırlanıp tercih vermek ve yeni atama gelirse istifa etmek bu sürecin bir parçasıdır. Kendi mutluluğunu ve tatminini ön planda tutmayı unutma! ✨ Gelecek hedeflerini iyi belirle. 🚀