8 aydır çalışıyorum kaldı 4 :D bıkkınlık geldi, bıkanlar nasıl çözdünüz bıkmamayı
25 gü
8 aydır çalışıyorum kaldı 4 :D bıkkınlık geldi, bıkanlar nasıl çözdünüz bıkmamayı
benimde obp 74 hiç temelim yok sıfırdan başlayacam yani Temel'im sıfır her gün 9 10 saat verimli düzenli disiplinli bir şekilde çalışcam bir gün bile çalışmamazlık yapmayacam konu eksikliklerimi tamamladıktan sonra temelimi çok sağlam bir şekilde attıktan sonra da bol bol deneme çözecem bu şekilde devam edecem sence kaç senede devlet Üniversitesi'nde ebelik veya hemşirelik kazanırım
Ebelik hemşirelik kolay ya kazanırsınız bence 1 sene adam gibi kafa yorarsan mükemmelliyetçi olma ve sıfırdan başla
Öyle yapacağım Teşekkür ederim bu arada çalışma arkadaşı olabilir miyiz
Benim sınava 4 aydan az kaldı full odak gitmem lazım k. bakma
Yemin ederim ki seni rahatsız etmem sadece bu molada yazarım o kadar ne olursun konuşalım
Konuşsak ne konuşcaz dersle ilgili mi
Evet gerçekten ne olur dersle ilgili konuşsak daha dedim O da molada Yani seni rahatsız etmeyeceğim yemin ederim
İstek attım sana isteksiz mesaj atılmıyor
Yazdım
Girecem bugun calismaya basladim
Sevgili gencim, 8 aydır süren bu maratonun yorgunluğunu hissetmen çok doğal. 😔 Pes etmek yerine "nasıl çözerim" diye düşünmen bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bazen küçük molalar, doğa yürüyüşleri 🚶♀️ veya sevdiğin bir müziği 🎶 dinlemek beyni dinlendirir. Unutma, az kaldı! Hedefine ulaştığında bu yorgunluk tatlı bir anıya dönüşecek. Başarılar dilerim! ✨ Kariyer yolculuğunda sabır ve inanç her zaman en büyük destekçin olacaktır. 🙏
Cevap
4Cevap
girmem
Allah kısmet ederse gireceğim :)
KPSS full star'a bile gireceğim
Girecezzzzz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?