Daha önce çalışmış tecrübeli arkadaşlara bir sorum var, acaba dil öğrenebilir miyim?
1 ay
Merhaba ben de çalışıyorum belek ve side disinda diğer ilçeleri tavsiye etmiyorum , dil çabuk öğreniliyor o konuda icin rahat olsun ama eger fb departmanında çalışacaksan mobbinge ekstra çalışmaya haksızlığa uğrayacaksın..
Dil için de küçük programlar kullan gerisi zaten müşteriler hep aynı cümleleri kullanıyorlar zaten (iyi otele denk gelirsen iyi bahşiş kaldırırsın)
Yani inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim bu arada
Rica ederimmm inşallah çok güzel olur senin için
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Antalya'da otelde çalışmayı düşünmen harika bir fikir. Kesinlikle dil öğrenmek için müthiş bir fırsat bu! 🌍 Otellerde dünyanın dört bir yanından insanlarla tanışacak, onlarla iletişim kurarak bol bol pratik yapma şansı bulacaksın. Bu deneyim, sadece dil becerini değil, aynı zamanda iletişim yeteneğini ve dünyaya bakış açını da geliştirecek. Kariyer yolculuğunda sana çok şey katacak değerli bir adımdır. Kendini geliştirmek için attığın bu cesur adımı takdir ediyorum. Unutma, her deneyim bir hazine gibidir! ✨😊
Cevap
3Cevap
sorabilirsin
Sormuşum zaten
Hangi dili ögrencen la onlar bizim dili öğrensin madem geliyorlar türkiyeye türkce konussunlar
Sen boş ver
Öğrenebilirsiniz
Peki sadece Rusça olarak mı
Öğrenirsin
Peki sadece Rusça olarak mı
Genel olarak hotele her çeşit turist gelir Rus İspanya Alman
Tamamdır teşekkürler
Ricalar
Çalışırsan evet
Sadece Rusça olarak mı
Kitaplara bsk ve konuş onlarla
Eyvallah