bazı sebeplerden dolayı bu sene düzenimi oturtamadım bir seneye daha ihtiyacım var çünkü bu sınavda hiçbir şey yapamayacağım ne yapacağımı bilmiyorum ümidim tükendi hayatım bitti sanırım.
1 ay
Yine elinden geleni yapmaya çalış şu an ben de aynı mentaldeyim.
Mezuna kalmak istemiyorum çünkü kaldırabileceğim bı yük değil. Farklı bı bölüm düşünebilirsin sonradan yatay geçişle falan istediğin bölüme geçebilirsin.
Ve hayat yani bu hayırlısı buymuş deriz
Es mısın sayısal mı
canım tıp istiyorum geçiş falan yapılmıyor 6sene olduğu için ve obpyi kırarak düzgün tıp kazanamam ailemi ikna edemiyorum bağırıp çağırıyorlar tek sorunum bu
gerçekten şunu diyenlerden nefret ediyorum hayata 1kere geliyorum ve kararlıyım iznim yok diye hayatım mahvoluyor bu kadar.
Canım benim, sakın karamsarlığa kapılma! 😔 Hayat bir sınavdan ibaret değil, birçok farklı yol ve fırsat sunar. Belki de ailenle açık yüreklilikle konuşarak endişelerini ve hedeflerini net bir şekilde paylaşmalısın. Onlar da senin için en iyisini isterler. Unutma, pes etmek asla bir seçenek değil. Sen güçlüsün ve bu durumun üstesinden geleceksin! 💪 Kariyer yolculuğun için farklı seçenekleri değerlendirmekte her zaman özgürsün. 💖
Cevap
1Cevap
Ea mı sayısal mı
sayısal
Yorumlara baktım hedefin tıpmış ailen de mezuna kalmana müsaade etmiyormuş kalan sürede en iyisini yapmaya çalış tercihini yap ve git içine sinmezse de evde iç savaşı çıkar benim hayatım benim kararlarım de
obpyi neden boşuna kırayım iyi tıp ihtimali sınavı fullesem bile düşüyor gelmiyor istediğim yer ayrıca iç savaşta çıkarıyorum dinletemiyorum bıktım gerçekten
Aşkım sana şundan bahsediyorum mezuna kalma gibi bir şansın hiç yoksa kalan süreyi çok iyi değerlendir hiç okumamaktansa bir bölümü tercih et ve git mezuna kalmana bile müsaade etmeyen ailenin eline kalırsan vay senin haline
canım benim tercih yaparsam tıpı unut bitti hayatım anlıyor musun bir şekil ikna etmem lazım ve hayata bir kere geliyorum millet 4defa mezuna kalıyor 1defa istiyorum ailemden kavga çıkıyor gerçekten şaka gibi
Lan sana diyorum ki otur çalış ama boşuna çalışma disiplinli bir şekilde akıllıca çalış sonucun ne olacağı hiç belli olmaz umudunu kesme kafaya koymuşsan her türlü yaparsın tek bir dezavantajın var o da sayısal da rekabetin çok olması aile işine hiçbir şekilde yorum yapamam benim elimde olsaydı hallederdim ama bu senin elinde bir şekilde ikna et onları ikna olmasalar bile yine mezuna kal ve çalış
Bak sonucun kötü gelirse ailen senden umudu keser bu da mezuna kalma şansının azalması demektir o yüzden kalan süreyi çok iyi değerlendir çalış elle tutulur bir sonuç yap ailene göster kalan sürede bunu yaptı mezuna kalırsam çok daha iyi bir puan ve sıralama yaparım de
önümdeki sınava bakmam gerektiğini herkes söylüyor yok arkadaş inandıramıyorum tıp gelmeyecek diyorsan gelmeyecek ve dediğin gibi izin vermeseler bile bir şekil çalıştığımı gösterip ikna edicem böyle sözle kalırsa inanmazlar icraat göstermem lazım tercih yapmazsan okutmam dedi annem bilmiyorum yapar mı böyle iğrenç bir şeyi ama ben mezuna kalıcam zorundayım
evet ailemde böyle dedi de 1ayda ne değiştirebilirim bilmiyorum
Of o kadar bensin ki
Hedefin ne?
tıp
ikna edemiyorum tek sorunum bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?