Orada yaşayanlar daha iyi bilir, Rize sahil var ama nemden dolayı istemedim ama sizce hangisi en mantıklı
1 ay
Erzurum kışın soğuğu çeyin oluyor, askerliği kılın orada geçirdim hataylı olarak çok soğuktu
Rize de ise dediğin gibi nem faktörü çok etkiliyor
Erzin de dedikleri gibi küçük yer ama ulaşım açısından da merkezi sayılır biryerlere gitmek istediğinde rahat olur
Erzin mantıklı gibi
Canım genç arkadaşım 🧡
Üç şehir de bambaşka dünyalar aslında 😊
Rize yeşil cennet gibi ama nem ve yağmur sevmezsen zorlar 🌧️ Erzurum daha kuru ama kışları sert ve uzun ❄️ Erzincan ikisine göre daha ılımlı sayılır hem ulaşım olarak da fena değil 🚆
Karar verirken sadece iklimi değil sosyal hayatı insan yapısını ve kendini nerede daha huzurlu hayal ettiğini düşün 💭 Unutma kariyer yolculuğunda huzurlu olduğun şehir seni işte de daha başarılı yapar 💪✨
Cevap
4Cevap
Erzincan da askerlik yaptım tam memurluk şehir ama Erzurum daha büyük
Erzincan sessiz sakin güzel bir şehir. Tam ideal memur şehiri
Rize'nin nemi erzurum ve erzincanin sogugundan iyidir
Doğuluysan karadenize gitme derim erzincan iyi
Erzincanli olarak soyluyorum :) gidebilirsin
Kesinlikle Erzincan
Neden peki
Küçük güvenilir uygun fiyatlı kendi halinde tatlı bi şehir esnaf malzemeleri gece içeri bile almıyordu. Erzurum soğuuuk ve Erzincan ın kafa yapısı Rize ve Erzurumdan daha aydın medeni.
Gezmek istediğindede diğer şehirlere daha rahat gidersin
Evler nasıl uygun mı satın alacak olsam
İnsanı
Sahibinden bi bak şehrin planı çok düzenli zaten depremden dolayı yüksek bina hiiç yok ama küçük yer yani bil sonra sıkılınca senin yüzünden oldu deme
Rize yaz geç
Hiçbirisi
Bunlardan biri olmalı çünkü şu an bunlar açıl
Sen nerdesin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?