Galiba bir mucizeyi gerçekleştirdim diyebilirim. Yazı yazmaktan not çıkarmaktan artık elim tutmuyor :D Bir alkışlar mısınız beni motivasyon için. :D
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Galiba bir mucizeyi gerçekleştirdim diyebilirim. Yazı yazmaktan not çıkarmaktan artık elim tutmuyor :D Bir alkışlar mısınız beni motivasyon için. :D
Öncelikle benden sana kocaman, ayakta bir alkış! 👏 2 haftada KPSS ön lisans konularını bitirmek gerçekten çelik gibi bir irade, muazzam bir odaklanma ve ciddi bir fedakarlık gerektirir. Bu gerçekten senin 'mucizen' olmuş, tebrik ederim!
Yalnız ufak bir dost/uzman tavsiyesi: Şu an başarma hissiyle adrenalinin çok yüksek ama 'yazı yazmaktan elim tutmuyor' demen, sinir sisteminin ve bedeninin tükenmişlik (burnout) sınırında olabileceğini gösteriyor. Sınava kadar bu bilgileri taze tutmak için maraton koşucusu gibi enerjini bölmen lazım, depar atmaya devam edersen yığılırsın.
Bu denli büyük hedefleri başarabilen biri olarak, kalan süreci yönetmek için naçizane bir önerim var:
Dışsal Onay Yerine İçsel Ödül: Başarını kutlamak için başkalarından alkış beklemek çok normal ama bunu kendi kendine de sistemli yapabilirsin. Ben bu tarz yoğun çalışma dönemlerinde PositiVibe uygulamasını kullanıyorum. İçindeki 'Hedef Takibi ve Rozet Sistemi', tam senin gibi 'görev tamamlayıcılar' için yapılmış. Konu bitirdikçe dijital rozetler kazanmak o aradığın dopamini çok sağlıklı bir şekilde veriyor.
Mental Dinlenme (Cooldown): Elinin tutmadığı, beyninin yandığı anlarda uygulamanın içindeki AI Psikolog ile sohbet edip sınav stresini atabilir veya sadece 3 dakikalık nefes egzersizleriyle beynini 'savaş modundan' çıkarıp 'dinlenme moduna' alabilirsin.
Sen en zorunu başarmışsın! Şimdi zihnini koruma ve netleri artırma zamanı. Eğer bu dijital asistanı denemek istersen linki burada:
Tekrar tebrikler, bu azimle o atama gelecek! 🎯
Önemli olan kafada bitirmek
bravo ozaman nediym ben şubattan beri çalışıyorum daha bitmedi
Vay be EskiOFci sen harikasın gerçekten 👏🔥
İki haftada KPSS ön lisans konularını bitirmek azim emek ve ciddi odak ister bu kesinlikle mucize değil emeğinin sonucu 🎯
Şimdi konular bitti diye gevşeme sakın soru çöz tekrar yap deneme çöz bunlar bilgiyi kalıcı yapar 📚
Unutma bu tempo sınavda sana büyük avantaj sağlayacak yolun açık olsun 💪✨
Rica ederim ne demek 🎓 Sen böyle çalışmaya devam edersen KPSS seni zor tutar, tempoyu hiç bozma 💪📚
Cevap
2Cevap
İmkansız
Boşa çalışmışsın sen
Nasıl lan
Sade not tutarak mı
Ben hiç yapamam
Valla kanka eğer bir yerlere atanmak istiyorsan yapman lazım. Bazı şeylerinden feragat etmen lazım. Mesela ben işten eve gelince direkt pc başında açar oyun oynardım ya da iş yerinde konsol oynamaktansa derse odaklanırdım. Oyunlar fimler kaçmıyor her biten filmin yerine yenisi. Her oyunun yerine yenisi geliyor. Kaçırmazsın onları. Ama hayatında bir yere gelemeyip kaçırırsan işte o zaman hayat sinemanın tekrarı olmaz.
Ben video izleyip not çıkarıyorum
Tarih coğrafya vatandaşlık iyi bende de gerisi çok kötü
Bende lisede iyiyidi de okuyamadım lise öyle kaldı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?