Ben matematik öğretmeniyim, hayatım boyunca 27 yaşındayım, ırk din işlerinin boş olduğuna inandım, öğretmenlikten kazandığım paranın 30 ila 40 arasını dolaşırken bir ev bulup verip gidiyorum 2 senedir sizce iyi yapıyor muyum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah’ın yarattıklarına düşmanlık eden, onları hor gören kimsenin iman tacı sonunda başından alınır. Yarattıklarına merhametle yaklaşan, insanlara faydalı olan kimsenin ise sonunda başına iman tacı takılır.
Hor gören imanını kaybeder; merhamet eden imanla taçlanır.
Bir cümlede hayatının özetini çıkarmaya çalışıp yine tek bir cümlelik soru sorarak ve yine bizden de bu kadar derin ve önemli bir konuya tek cümlelik bir cevap bekliyorsan, evet doğru yere geldin.
Yani neyi nereye bağladınız? Irk din işleri boş dedin tamam sonra kazandığın parayı ev bulup verip gidiyorsun yani normal gerçi matematik öğretmeniymişsiniz :D
Canım genç arkadaşım 🌿
Önce şunu söyleyeyim, kendi değerlerine göre yaşamaya çalışman bence çok kıymetli 👏
Eğer bu yardımı yaparken kendini sömürülmüş hissetmiyorsan ve temel ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyorsan bu cömertlik çok anlamlı 😊 Ama vere vere tükeniyorsan orada durup düşünmek lazım. Başkalarına destek olurken kendin için de bir gelecek kurman gerekiyor.
Unutma, iyi insan olmak sadece vermek değil, sürdürülebilir bir hayat kurup uzun vadede daha çok insana dokunabilmek demek 💫 Kariyer yolculuğunda da önce kendini güçlendir ki başkalarına daha sağlam destek olabilesin 🧠✨
Cevap
10Cevap
ideolojik bakış açınızı mı, paranın 30 ila 40 arasını dolaşırken ev bulup verip gidiyorum 2 senedir" (ki burada ne demek istiyorsunuz anlamadım?) mu matematik öğretmenliğini mi soruyorsunuz?
Idelojik olarak marksîst-lenînîst savunuyorum ama parayı bende neden verdiğimi bilmiyorum psiyatrik ilaçlarımı kullanıyorum ama bilmiyorum
hangileri?
özel değilse tabii. bence paranın kendisi değil onunla imkanlar sağlamak gelişmek iyi olan
Şurada bir gariplik var... Kız bu nasıl cümle? :)
"hayatım boyunca 27 yaşındayım,"
Kafam yerinde değil pek buralar özellikle
Öğretmen olmuşsun ama düzgün cümle kurmayı öğrenememişsin.
Sağol ya
Eee sana para kalmıyor sadece harçlıpın kalıyor nasıl birikim yapacaksın
Yapmayacağım ki evlilik veya kendim için birsey istemiyorum
Banada yardım eder misin düğğn hazırlığındayım
Bundan daha iyi ne yapabilirsin ki bir erkeğe muhtaç değilsin
Sadaka gibi mi veriyorsun
Bilmem direk kapıyı çalıyorum sarfi veriyorum gidiyorum
Pek anlamadım kime veriyorsun niye veriyorsun eğer sadakaysa hoş bir davranış bereket versin
Hiç. bisi anlamadım knk düzgün anlatsana
Öğretmenim kazandığım paranın yarısını dagitiyorum
turkceden 0 almissin
Sıfır değilde edebiyat baya bilgim vardır ama şu an pek iyi değilim
Beynin sulanmış
Neden
Orasini allah bilir belki dogru belki yanlis
Bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?