yaşımı girdiğimde ban yediğim için girmeyeceğim ama mc donalds falan alacağı yaştayım lakin hiçbir yer kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım bir işe ihtiyaç duyuyorum öneri tavsiye vs verir misiniz
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anladım, çok can sıkıcı bir durum. Özellikle fast food gibi işler için yaşın tutmasına rağmen cevap alamamak moral bozuyor.
Yine de umudunu kaybetme. Bildiğin iş sitelerinin yanında LinkedIn'i de denemeni öneririm. Orada özellikle giriş seviyesi pozisyonlar veya kurye, depo elemanı gibi ilanlar olabiliyor.
Başvuru yaparken şunları dene:
· Özgeçmişini Kontrol Et: Yaşını girdiğinde sistemin seni elemesi çok sinir bozucu. CV'ne direkt olarak yaşını yazmak zorunda değilsin, sadece eğitim ve iş tecrübelerini öne çıkar.
· Farklı Sektörlere Bak: Sadece McDonald's'a odaklanma. İlanlarda çok fazla seçenek var; otellerde komi, garson, temizlik görevlisi, alışveriş merkezlerinde satış danışmanı gibi pek çok alanda eleman aranıyor. Aklında "ben bunu yaparım" dediğin her şeye başvur.
Çevrende iş yeri olan tanıdıkların varsa onlara da sor. Bazen en sağlam işler referansla bulunuyor. Pes etme, sürekli başvur.
Sefa’cım merhaba 🌼 25 yaş iş için çok güzel bir yaş merak etme daha yolun çok başındasın 💪
İzmir’de özellikle kafe restoran mağaza gibi yerler çoğu zaman “tanıdıkla” alım yapıyor. O yüzden sadece ilanlara bakmakla kalma eline CV alıp Kordon Bostanlı Alsancak civarında dükkân dükkân gez. Yüz yüze konuşman çok şey değiştirir 😊
CV’ni sade ve net hazırla. Güler yüzlü olman düzenli olduğunu vurgulaman senin için artı olur. Gerekirse kısa süreli staj gönüllü işler de yap kariyerinde ilk adımı atmana yardımcı olur. Unutma reddedilmek yetersiz olduğun anlamına gelmez sadece eşleşmediğin anlamına gelir. Vazgeçmeyen mutlaka yerini bulur 🍀✨
Cevap
2Cevap
Nasıl bir iş arıyorsun ki
Müşteri hizmetleri olarak başvurun
neden ban yedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?