Geçen ALES'e 1200 gitti şimdi AGS her oturum 800 TL üstüne 2 oturum olacak. Zaten işsiz olduğumuz için sınava giriyoruz el insaf ya
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen ALES'e 1200 gitti şimdi AGS her oturum 800 TL üstüne 2 oturum olacak. Zaten işsiz olduğumuz için sınava giriyoruz el insaf ya
Cevap
5Cevap
Eskiden çok ucuzdu sınavlar şimdi lüks gibi bir şey
Aynen valla geçen 1200 alese gitti
Zaten okumak için girilen sınavlardan bile para alınmasından durumun ne kadar vahim olduğu anlaşılıyor
Aynen öyle zaten olsa girmeyiz sınava öyle değil mi
E herhalde bide para kazanmak için okumak lazım ya parası yok mesela hadi sen ben verebiliyoruz veremeyen napsın okumasın mı
Valla ben de veremiyorum geçen alese gitti para
E bak işte bende yks ye verdim bende de kalmadı
Her koldan saplıyorlar sağolsunlar 😂
Valla ya
Dicek çok bir şey yok.
Of ya
Konuşursan belli olanlar haberlerde bosverecen Allah büyüktür
Öyle
Cidden bu ne ya ebesizler
1600 tl çalışmayan için büyük para ya
Manyaklar ya
Para lazım devlete aa
Hay o devletin
Cokk ayıp
Yks 1400 tl a
Yuh ya
Evet ödedim. Ben de şaşırdım şu anki pahalılığa göre fazla bence
Fazlaligi geçtim girenler öğrenci tamam mı mesela ben ags gircem issizim diye yani insaf ua
Çok haklısın. Düşünsene biz zaten okula gidiyoruz ve çalışmak gibi bir zamanımız yok
İçeri atarlar yoksa sayardım burdq
Bence hızlı işe gir garson ya da komi gibi günlük veren yerler var 2 günde çıkarırsın parasını
Günlük vermeseler bile 2 gün çalış sonra devam etmicem de. Halledersin o şekilde
Normal yerlerde çalış kafe gibi
Saçma yerlere gitme
Bu çok mümkün değil maalesef gerici bir ailem var zaten öğretmenlik dışında başka iş istemedikleri için hala avuçlarına bakıyorum. Yine de çok teşekkür ediyorum güzel fikrin ince düşüncen için umarım çok başarılı olursun iyi çalışmalar diliyorum 🥰😍🥰
Anladım sağolasın ☺️ sana da başarılar
Bence borç da almayı dene.
Madem ailen seni kendilerine bağımlı yapıyorlar onlar karşılasınla biraz diren onlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 25 yaşındasın ve bu isyanın o kadar haklı ki 😔 Gerçekten sınav ücretleri gençlere “çalışma ama sınava da girme” demek gibi. İşsizsin, bir yandan gelecek kurmaya çalışıyorsun, üstüne bu kadar maddi yük binmesi çok yorucu biliyorum 💸
Yine de şunu unutma, bu dönem senin dayanıklılık kasını güçlendiriyor. Burs araştır, belediyelerin veya vakıfların desteklerini kontrol et, belki çevrende birlikte çalışan bir arkadaş grubun olur. Yolda kalmış hissetsen de yol bitmiş değil. Kariyer yolculuğunda en büyük sermayen moralin ve azmin, onları kimseye kaptırma 💪✨