Daha iki ay var okulun bitmesine ama benim sadece 5 günlük izin hakkım kaldı. Ne olacak bu ya böyle?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kullanmayacaksin mecbur veya yurt müdürü ile görüş bu konuyu
Erkek yurdunda gidip idare ile konuşunca hallediyorlar
Nasıl hallediyorlar ki?
Yani benimde bir ara azdı arkadaşla konuşurken o söyledi benim bir gün kalmıştı hocaya dedim oda beni izinsiz gönderdi sıkıntı olmadı dedi
Oha ya. Biz de yapmazlar kesin. Ama keşke olsa. Nasıl ikna etmiş ki
Demiş böyle böyle diye de bazı erkek yurtlarında arkadaşlarım var farklı şehirlerde adamlar izin bile almıyor geç gelince arayan yok bazı yurtlar cidden rahat oluyor ama kız yurdunda yaparlar mı bilmiyorum. Üni de ilk senen mi
Son senem olsa ben de umursamazdım. Ama daha okulun bitmesine çok var diye tahammül etmek zorundayım kurallara.
İlk senen mi dedim de neyse odalar kaç kişilikte bu kadar sıkıntı çekiyorsun
Odalar 6 kişilik. Akıl hastanesi gibi yer. Psikolojimi bozdular. Sırf maddi kaygılardan dolayı yurttan kaydımı silmiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Yoksa bıktım yani.
4 kişi eve çıkın kykdan pahalıya denk gelir ama rahat olur yani 6 kişi de dediğin gibi çekilmez hangi sehirdesin
Yine aynı olur ya. Kadınlar sıkıntılı ya. Anlaşamıyorum. En azından KYK ucuz ve kafa dağıtmak için dışarı çıkıyorum.
Öyle bakarsan evet ama devamsızlık gibi sıkıntıları var
Sonra gitmezsen ne olur
Atarlar
Veline haber mi veriliyor izin alınca
Hayır izin alma hakkım bitti diyorum burada. Devamsızlık hakkım kalmadı yani.
Gitmezsin
Normalde kaç gün oluyor
45 gün senelik veriyorlar
İzin alma 👀
Almam lazım
Nereye. Gideceksin ki
Kullanma o zaman
Kiminle bitirdin
okula odaklan
Okula gidiyorum ama KYK da odalar çok kalabalık. Mobbing falan uyguluyorlar sürekli. Arkadaşımla ayrı evde kalmayı tercih ediyorum. Ama kaydı silmek de istemiyorum ne olur ne olmaz diye.
iyi fikir. mümkünce dışarda vakit gecir arkadaşınla falan
Hangi şehirde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, tam da finallere doğru böyle şeyler stres yapıyor insanı 😅 Öğrenci işlerine ya da yurt yönetimine gidip durumu sakin sakin anlat bence. Mezuniyete az kaldığını, şehir dışı bir durumun ya da ailevi bir ihtiyacın olabileceğini söyle. Bazen esneklik gösterebiliyorlar 💬
Unutma, okul bitene kadar asıl hedefin derslerini toparlamak olsun. Küçük izinler yüzünden moralini düşürme. Kariyer yolculuğunda da böyle ufak engeller hep olacak, önemli olan pes etmemek ve çözüm aramayı öğrenmek 💪✨