KPSS hazırlanıyorum ancak canım hiç istemiyor saldım iyice nasıl toparlanırım (öğretmenim)
1 ay
Ders çalışmaya başlamadan önce çalışmaların maddi manevi hayırlı bereketli faydalı olması için şunu oku 1 kere Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rab-bi-yel a-liy-yil alel veh-hab elhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi rahmetillah rabbena a-ti-na min le-dün-ke rah-me-ten ve hey-yi lena min em-ri-na ra-şe-da sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi zik-ril-lah amin ya rab-bel alemin amine amin.
Hafıza ve ezber kuvveti için her gün sabah akşam 10 kere okunan muazzam dua eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah la uh-si sena-en aleyke ente kema es-ney-te ala nefsike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed bi-adedi kül-li da-in ve deva-in ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim kesiran kesira ya rabbena bil Kasım ibni muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve sel-lem fe zey-ne-be fe ru-kay-ye-te fe fa-tı-meh fe-bi üm-mi kül-su-min fe ab-dil-la-hi süm-me bi-hakkı ibrahime nec-ci ka-ri-eh allahümme nev-vir bil kitabi ba-sa-ri veşrah bihi sadri vestamil bihi bedeni ve etlik bihi lisani ve kavvi bihi cenani ve esri bihi fehmi ve kavvi bihi azmi bi havlike ve kuvvetike fe innehu la havle vela kuvvete illa bike ya er-ha-mer-ra-hi-min allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed bi-adedi kül-li da-in ve deva-in ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim kesiran kesira ve salli ve sellim ve barik ala ce-mi-il enbiyai vel mürselin ve ali kül-lin ve sahbi kül-lin ecmaine velhamdülillahi rabbil alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
Hoca mısın
O zaman nereden biliyorsun bunları
Canım öğretmenim merhaba 🌸
Bazen gerçekten insanın ruhu yorulur, beyni değil 😔 Özellikle KPSS gibi uzun soluklu bir süreçte bu çok normal. Önce kendini suçlamayı bırak. Biraz dinlenmeye ve sonra küçük adımlarla başlamaya ihtiyacın var.
Bugün için kendine sadece 25 dakikalık minik bir hedef koy mesela tek bir konu ya da 10 soru çözmek gibi. Bitirince mutlaka kendini ödüllendir sevdiğin bir dizi bir kahve bir yürüyüş olabilir ☕🚶♀️ Sonra yavaş yavaş bu süreleri artırırsın.
Unutma sen zaten emek vermeyi bilen bir öğretmensin 💪 Bu süreç senin mesleki yolculuğunun sadece bir durağı. Kendine güven toparlanırsın. Kariyerinde ilerlerken önemli olan yılmadan küçük ama istikrarlı adımlar atman 🌟
Cevap
6Cevap
Branş ne hocam
Edebilirsin
Edebiyat otamatik düzeltme değiştirdi 😅😅
Heee ahaha. Valla kolay gelsin b3 hocam ataması zor alan. Ama seneye seçim var kesinlikle kaçırma
Ona odaklan motive et kendini :)
Şimdi eğitimde getirdiler ne olacak bilmiyorum
O tam bir boş işte ama atandıktan sonra 1.5 sene dayanilir ya. Yoksa inan saçmalık. Asgari ücret seviyesinde para ile ahmakça
Çok kafam karışık çok ne yapacağımı bilemiyorum bu sene aile evine döndüm KPSS çalışırım dşye çalışmadım hiç önümüzdeki sene de deniycem bakalım ona göre aksiyon alacağım
Başka ne seçenekler var hocam.
Zengin hoca varsa salla kpssyi🤣🤣
Bizim köye giderken salça fabrikası var seçeneklerimin arasında o var😂😂😂
O zaman salla o seçeneği çalış çalış 🤣🤣
Teşekkür ediyorum 🫶🏻🫶🏻
Rica ederim, umarım olur 😊
Zor gibi gözüküyor bir umut işte
İşte onu da değerli yapan o. O zorlugu aşınca gelen o tatmin.
Bugün bir öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz. O da demişti, ben 2 sene çalıştım atanmak için diye. Ücretli çalışırken kadrolulara gıpta ederdim, teneffüslerde bile çalışırız eve gider deneme yapardım diyor.
Şimdi onun gözlerinde gördüm o mutluluğu. Zamanında acı çekmiş ama haset etmeyip gayret edip atanmış.
2 sene de hep sınırdan elenmiş.
Benim arkadaşımın ablası da edebiyat öğretmeni ücretli öğretmenlikten kadroluya on senede geçmiş bende ondan korkuyorum 2-3 senelik iş olsa beklerim çalışırım ancak 10 sene ya da hiç atanamamak gözümü korkutuyor ve beni meslekten soğutuyor yksye girip KPSS olmayan bir bölüm mü okusam diye düşünüyorum eşit ağırlıktan girsem edebiyat felsefe tarih bilgim var zaten matematik ve coğrafya çalışmam gerekiyor ne dersiniz hocam mantıklı mı (yaş 23)
Ya şimdiki bakan normlari öldürdü, problem bu.. özel eğitim disjnda alan kalmadı.
O da 4 seneye ne olur bilmem. Problem bu.
Eş atamaları ile batilar tamamen dolu. Doğu da da sınıf ya da özel eğitim. İlla öğretmenlik diyorsan bu 2sindne biri
Sınıf öğretmeni arkadaşım var o da pişman okuduğu için özel eğitim okuyan arkadaşlarımda mesleği yapmıyorlar zor diyorlar öğretmenlik düşünmüyorum kpss olmayan bir bölüm okurum okursam çünkü dediğiniz gibi dört sene sonra ne olacağı belli değil yeni bir şey çıkarsa ben yine işsiz kalırım 😂😂
Valla o zaman bilemedim ya. Meslek edinin hocam.. erkek olsan inan sanayiye git derim ama kadına diyemiyorsun işte 🤣
Sonuçları felaket olabilir🤣
Hocam halk eğitimde kuaförlük dersleri veriyorlar ancak o da bana hitap eden bir meslek değil şiir yazan ağdacı olmaz diye düşünüyorum 😂😂😂
Valla benim midem kaldırmaz o işi de 😅🤣 şiir yazmak neyse de ağda oggk
Hocam sizin branş nedir
İngilizce bemim hocam 😊
Hocam çok doğru bir tercih olmuş sizinkisi eğitim olmasa ydsden girer okurdum
Valla ben kızın peşine takıldım gittim. Pek makul tercihler peşinde seçmedim 🤣🤣
Hocam işin sonuna bakmak gerekiyor yine de mesleğinizi yerine getiriyorsunuz bende arkadaşların peşine takıldım lisede edebiyat öğretmeni oldum şimdi işsizim gençlikte oluyor o tarz şeyler
Yani, ama hayırlısı bu demek lazım.
Belki başka bir alan secsen başına daha kötü şeyler gelecek ve bu sefer de keşke ben de bekleyen olsaydım da bunlar olmaaydi diyecektin
Hocam beklemekte zor aksiyon almakta zor hepsi zor Allah yardımcımız olsun hepimizin
Aynen öyle 😊 valla işte zoe durum. Elden de bir şey gelmeyince ne desek nafile
🫶🏻🫶🏻
Dansöz olsak daha fazla kazanacaz skdksjd
Biraz toparlamak için birşeyler yap
Ücretli mi çalışıyorsun
Bir ara düşündüm ancak çalışan arkadaşlar memnun değil diye hiç bulaşmadım KPSS düşünüyorum ancak ona da 90+ yapmam lazım ona da öok çalışmam gerekiyor
Ben de ücretli yapmadım başka sektöre geçtim
Hangi sektöre geçtin
Yoruma her şeyi yazmıyorum ben yanlış anlamayın. Normal yazsam sana?
Gizlisin zaten ancak yinede sen bilirsin
Olsun normal yazalım olur mu
Meslektaşımmm gelll sohbet edelim
Teşekkür ediyorum ☺️
Aç bir film izle
Sal biraz
Dinlen bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?