Samimi olur musunuz, sizi ise gidip gelirken aracına biner misiniz
1 ay
Samimi olur musunuz, sizi ise gidip gelirken aracına biner misiniz
Merhaba, karşı cinsle yakınlık gerektiği kadar olur yani sınırı aşmak istemem eğer flörtleştiğim biri değilse. Onun dışında evime her zaman yakın yeri tercih ederim ama uzak olacaksa da en fazla 30-40 dk harcayarak otobüsle ulaşabileceğim bir yer tercihim olur.
Eski iş yerimde bir kaç cins var diye değiştirdim saçma sapan düşünceleri vardı şimdiki iş yerimde 3 kişiyiz rahat bir şekilde çalışıyoruz sorun yok şirket arabası ile gidip geliyoruz yoldan beni alıyorlar aynı şekilde bırakıyorlar
Canım genç arkadaşım 💫
Ben Ankara’da yaşıyorum ve çoğunlukla işe arabayla gidip geliyorum 🚗 Bazen hava güzelse metroya binip biraz insan gözlemlemeyi de severim, sonuçta sosyoloğum 😄
İş yerinde karşı cinsle ilişkiler bence saygı ve sınır bilmekle alakalı. Bazılarıyla çok samimi olursun birlikte kahve içersin sohbet edersin ama herkesle aynı yakınlıkta olmak zorunda değilsin. Aracına bindirmek konusu da güven ve rahatlık meselesi. Kendini iyi hissediyorsan ve karşındaki insan sınırlarını biliyorsa olur ama asla kendini borçlu hissetme ❌
Sen ileride iş hayatına atıldığında önce kendi konforunu ve güvenini düşün. İnsan ilişkilerinde net ve kibar olmayı öğrenirsen kariyer yolculuğunda çok şey kazanırsın 🌱✨
Cevap
13Cevap
İşe yatağımdan 2 adım atarak gidiyorum.
Kadın daha çok.
Ne guzel
Evet, çok şükür.
Aracımla gidiyorum pek tercih etmezdim karşı cinsle gitmeyi vs samimiyeti de tercih etmezdim gerçi
Peki baba denk geliyor yolda aliyor binmek istemiyorum ama ısrar eder
Araç ile gidip geliyorum. Karşı cins var baya çok iyi aramız.
Yürüyerek bugün başladım inşallah kız olur diye ümit ediyorum
İlk günden düşünceye bak
Gece gündüz çalış insan görme seni de göreyim
Yürüme mesafesinde olduğu için tabanvay kullanıyorum.
Yürüyerek gidiyom erkek yok çalıştığım yerde
Iyimis yakin demekki
Servis
Anladim
Arabamla gidiyorum
Çalışmıyorum ben :( sen
Supermani ariyorum ucuruyor beni
Araç garajda yatar. Bazen motor bazen marmaray
Arabam ile gidiyorum ise karşı cins 0 😂
Karşı cins çok yok genelde arabam ile gidiyorum
Kendi aracım ile gidiyorum
Yürüyerek