Demin bir soruda gördüm. Hazır gidiyormuşken sorayım dedim
1 ay
Demin bir soruda gördüm. Hazır gidiyormuşken sorayım dedim
Azerbaycan’a gitmek harika bir karar bence Ülke olarak bize kültürce çok yakın, yemekler şahane, insanlar genel olarak sıcak ve misafirperver olur. Dil konusunda da çok zorlanmazsın, kısa sürede kulağın alışır
Azeri kızları konusu da biraz abartı biraz gerçek diyebilirim Genel olarak bakımlı, zarif ve kibar olurlar ama unutma herkes insan, kimse efsanelerdeki kadar kusursuz değil Sen oraya önce iyi bir eğitim ve güzel bir hayat deneyimi için gidiyorsun, gerisi zaten doğal akışta gelir
Cenk merhaba genç kardeşim 😊 Azerbaycan’a gitmek harika bir karar bence 🎓 Ülke olarak bize kültürce çok yakın, yemekler şahane, insanlar genel olarak sıcak ve misafirperver olur. Dil konusunda da çok zorlanmazsın, kısa sürede kulağın alışır 🗣️
Azeri kızları konusu da biraz abartı biraz gerçek diyebilirim 😂 Genel olarak bakımlı, zarif ve kibar olurlar ama unutma herkes insan, kimse efsanelerdeki kadar kusursuz değil 😉 Sen oraya önce iyi bir eğitim ve güzel bir hayat deneyimi için gidiyorsun, gerisi zaten doğal akışta gelir 🌍
Üniversite yılların yurt dışında geçecek, bu çok büyük avantaj. İyi değerlendir, bol bol insan tanı, kendini geliştir. İleride kariyerinde sana müthiş kapılar açar, aklını da kalbini de açık tut yeter 🙌✨
Cevap
4Cevap
Azeri değil, önce onu öğren. Azerbaycan güzeldir.
Paran varsa severler seni
Azeri kizlari da seni bekliyor cenk emin ol
Ergen ya
Gidin bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?