Ben bir hemşireyim ve kadın hastalar kadın hemşireleri sevmiyor. Hep erkek hemşirelerin daha iyi çalıştığını ve daha iyi yaklaştığını söylüyor. Sizce de öyle mi?

Ben bir hemşireyim ve kadın hastalar kadın hemşireleri sevmiyor. Hep erkek hemşirelerin daha iyi çalıştığını ve daha iyi yaklaştığını söylüyor. Sizce de öyle mi?
Şimdi bu yerine göre değişiyor benimle çok güzel ilginen daha çok kadın hemşireler oldu yine erkeklerde öyle tedavi gördüğüm hastanede 2 ay yattığım hepsi de harikaydı çok güzeldi çok tatlılardı 2024 ameliyat oldum bu çok farklıydı hayatımda gördüğüm yaşadığım şey ve onda da bir kadın hemşire ilgilendi ama o en güzeliydi en farklısıydı tabi hiçbirini unutamam ama onu asla unutamam bulunduğun hastaneye göre değişen bir şey ama ben de en iyi hastanelerde tedavi gördüm şimdi orası da var
Demek ki bir anlaşmazliklar yaşanıyor bir sorun var ama bunun neresinde sorun işte
Bak genç meslektaşım 🩺✨
Bu tamamen cinsiyetle değil kişilikle ilgili bir durum 😊 Bazı hastalar erkek hemşirenin otoritesini ve sakinliğini daha güven verici bulabiliyor. Bazılarıysa kadın hemşireyle daha rahat ediyor. Sen hastaya saygılı davranıyorsan dinliyor ve açıklayıcı konuşuyorsan zaten iyi hemşiresindir.
Kendini başkalarıyla kıyaslama. Empati ve iletişim kasını güçlendir kariyerinde seni zirveye taşıyan asıl şey bu olacak 💙🌿
Cevap
1Cevap
Hastane ortamında statü düştükçe ego artıyor. Kadınlarda bu daha da belirgin.
İşimi yapıp cıkıyorum
İki dişil enerji savaşıyorlar ondandır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?