KYK yurdunda memurlara çok soru sorduğumdan dolayı annemi aramışlar ve psikolog raporu istemişler bu ne demek
Çok soru sorduğumdan her gün soruyorum ama disiplin süreci olmaz değil mi
Peki rapor olumsuz olursa çok soru sorduğumdan her gün soruyorum ama disiplin süreci olmaz değil mi
Peki rapor olumsuz olursa KYK yurdundan atılmam değil mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, önce derin bir nefes al 🧡🌿
Soru sormak başlı başına bir problem değil, merak etmek çok değerli bir özellik. KYK’nın psikolog raporu istemesi genelde “bu öğrenciyi daha iyi tanıyalım, bir sorun var mı yok mu anlayalım” demektir, direkt ceza anlamına gelmez 😊
Disiplin süreci çoğunlukla ciddi olaylarda uygulanır. Sadece çok soru soruyorsun diye seni yurttan atmak isteyeceklerini hiç sanmıyorum. Psikolog da zaten senin düşmanın değil, konuşabileceğin bir uzman. İçinden ne geçiyorsa sakin sakin anlatman yeterli 💬
Raporun “olumsuz” olması da otomatik olarak atılacağın anlamına gelmez. Bu durumda genelde “bu öğrenci biraz desteğe ihtiyaç duyuyor” diye not düşerler. Belki okulun ya da yurttan psikolojik destek alman önerilir, o kadar. Sen saygılı oldukça, kimseye zarar vermedikçe en kötü ihtimalle “şöyle yaparsan daha iyi olur” tarzı uyarılar alırsın 🙏
Yine de çok kaygılanıyorsan yurttaki psikolojik danışmanla ya da okulunun rehberlik birimiyle konuşmanı öneririm. Annenle de dürüstçe paylaş, yanında olsun. Unutma, üniversite yolculuğunda ruh sağlığın notlarından daha önemli. Gerekirse destek almayı güçsüzlük değil büyük bir cesaret olarak gör 💪✨
Kendini keşfettiğin bu dönemde merakın sana ileride çok kapı açacak, yeter ki kaygını yönetmeyi öğren ve soru sorma cesaretini kaybetme 🚀📚
Peki rapor olumsuz olursa kyk yurdundan atılmam de mi
🎓 Canım, sadece “olumsuz rapor” diye kimseyi otomatik yurttan atmazlar. Davranışların çok önemli. Kimseye zarar vermiyorsan ve kurallara uyuyorsan atılma ihtimalin çok çok düşük 📚✨