Narsist bir anneye sahip olanlar ne yapmalı?

Üç kardeşiz. Anne baba ayrı. Üniversite üçüncü sınıfa gidiyorum. Annemin bildim bileli benimle sorunları var. Aramız iyiyken bile yani ben öyle sanıyorum gidip insanlara yalan yanlış şeyler anlatıyor. Babamın herhangi bir maddi manevi desteği yok. Evimiz kira falan da değil. Sırf annemin isteği üzerine fazla masraf olmasın diye annem hangi bölümü hangi özel üniversiteyi istiyorsa onu tercihlere yazdım. Şu an istemediğim bölümü okuyorum. Kendisi her sene okul ücretleri ödeneceği zaman kavga çıkarıyor. Örneğin soru soruyorum mesela aaa anne neden gelirken şunu almadın konuşmuştuk diye soru soruyorum. Kendimi …. iktirdim oradan geliyorum falan diye saçma sapan yanıtlar veriyor. Ama bunu her seferinde yapıyor. Bir keresinde arkadaşımla telefonda konuşuyordum. Kollarım falan ağrıyor dedi. Anne iş yerinde ne oldu da kolların ağrıyor ne yaptın dedim kendimi ….. iktirdim ondan ağrıyor falan diye kavga çıkarıyor. Sonra sen bana ne demeye çalışıyorsun diyor. Üstüme yürüyüp beni dövmeye kalkıyor. Ben normalde cazgır biriyim asla kendimi ezdirmem ama sırf okul paramı ödüyor diye sessiz kalıyorum. Kardeşlerim girdi araya ne yapıyorsun diye. Kendisi hatalı, suçlu olmasına rağmen mağdur ayağına yatıp milleti kandırıyor. Benim kendimi kaşıyacak tırnağım yok. Sinir stresten tırnaklarımı yiyorum. Gitmiş kendini cırmalamış her yerini yırtmış. Millete demiş ki beni dövdü. Kız kardeşime demiş ki ablanın okul parasını ödemeyeceğim ne halt yiyorsa yesin nasıl öderse ödesin. Ben çalışıp eve verdiğim zaman da insanlara bana beş kuruş para vermiyor bana zorla alışveriş yaptırıyor falan diyor ama yıllardır KYK kredisiyle geçiniyorum ve yıllar sonra ilk defa kendime bu sene kıyafet aldım paramı biriktirip. Kendisi elin adamlarıyla görüşürken onlara dünyanın parasını yedirdi, krediler çekti. Onlar yüzünden kuru ekmeğe muhtaç kaldığımız günler oldu. Onlar gözüne batmıyor ama benim okul param batıyor. Bu kadın yüzünden depresyona girdim unipolar depresyon tanısı kondu. Kafayı yeme raddesine geldim.

Narsist bir anneye sahip olanlar ne yapmalı?