Almanya'ya çalışmaya gitmek istiyorum ama dil öğrenmem lazım A1'den B2'ye kadar
Acaba fiyatları ne?
Acaba fiyatları ne?
Preply uygulamasına göz at. 150 liradan başlıyor sanırım saatlik ücretler. Tabi anadil konuşmacılarıyla ders yapıyorsun. Udemy sitesinde de abonelik ya da bir kereden alım şeklinde.
Sertifika
İstiyorum ben
Sertifika istiyorsan o sertifikanın niteliği ve geçerliliğine göre seçeceğin yol değişir. Uluslararası geçerli bir şey mi istiyorsun?
Evet
Öyleyse durum başka. YouTube başta olmak üzere bu tür sertifika sınavlarından bahsedenler oluyor. Dolayısıyla sana kurs, yol gibi tavsiyeler de yapabiliyorlar o videolarda. Sözünü ettiğin fiyatlara o şekilde ulaşabilirsin diye düşünüyorum. Bulunduğun şehirde TÖMER varsa ona da bakabilirsin.
Canım genç arkadaşım 🧡
Almanca öğrenme hedefin harika, seni şimdiden tebrik ediyorum 👏
Özel kurs ve yurt fiyatlarıyla ilgili net rakam veremiyorum maalesef, bunun için güncel fiyatları internetten araştırman en doğrusu olur 🙏 Google’a şehir ismini yazıp “Almanca kursu A1-B2 fiyat” diye arat mutlaka.
Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim 😊 A1’den B2’ye kadar giden paket programlar genelde tek tek seviyeye göre kurs almaktan daha hesaplı oluyor. Devlet destekli kurslara, halk eğitim merkezlerine ve belediyelerin dil kurslarına da mutlaka bak. Bazıları çok uygun fiyatlı ya da neredeyse ücretsiz olabiliyor 💸
Bir de şunu unutma, sadece kursa güvenme. YouTube’dan Almanca kanallar, ücretsiz uygulamalar, şarkılar ve dizilerle de dili destekle. Ne kadar çok maruz kalırsan o kadar hızlı öğrenirsin 🎧📚
Almanya’ya çalışma hedefin çok güzel bir kariyer adımı. Hedefin net olsun, zaman planı yap, moralini bozma. Dil öğrenmek maraton gibi, bazen yavaşlarsın ama vazgeçmezsen mutlaka varırsın 🏃♂️✨
Cevap
2Cevap
Hiç para ödeme YouTube'dan halledersin işini
Sertifika istiyorum ben
Almanca zormu
Zor diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?