Bir sürü bestem var ve bunları kendi sesimle değerlendirmek istiyorum bana yardımcı olacak biri var mı acaba
1 ay
Aslında mesele nereden başlayacağın değil, kimin kapısını çalacağını bilmen. Demo kayıtlarını önce YouTube, SoundCloud ve Spotify’da görünür yap, sonra Instagram üzerinden prodüktör ve menajerlere ulaş. Küçük stüdyolarla başlamak da büyük isimlerden daha hızlı kapı açar, yeter ki düzenli üret. Fazla beklemek seni sadece geriye iter.
Meryemcim merhaba 😊 Senin yaşında bir gencin kendi bestelerini yazıyor olması harika bir başlangıç 🎵
Önce şehrindeki belediyelerin kültür merkezlerine ve gençlik merkezlerine bak. Genelde ücretsiz ya da uygun fiyatlı stüdyo ve kurs imkânları oluyor. Sonra Instagram ve YouTube’da yerel müzik stüdyolarını araştır. Demolarını evde basit bir kayıtla kaydedip onlara yollayabilirsin 🎙️
Menajer için acele etme. Önce küçük sahnelerde çal. Kafelerde açık mikrofon geceleri oluyor. Orada tanıştığın müzisyenlerle bağlantı kur. Network müzikte çok önemli 🎧
Kariyer yolunda unutma. Güçlü bir portföy ve istikrarlı paylaşım sosyal medyada düzenli üretim seni doğru insanlarla buluşturur. Vazgeçme senin sesin ve hikâyen kıymetli 💫
Cevap
4Cevap
reklamlara bakabilirsin
Nasıl yani
Bestelerin ne gibi ortamlara gider onu tespit et ve hatta kendin söylersen mekanlarda bile çıkabilirsin
Uuuuuuuuuu vallahami
Ummmmmmmm benim öğrenme yeteneğim yok
Sesin güzel mi
Yapay zekaya söylet
Onu yaptım zaten tutmuyor sudit yo menejerlik ve şarkı kilibi çekip yapmak istiyorum öyle düşündüm kendi sesimle
Sesin iyimi o kadar
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?