Devamlı olarak bir işte çalışamıyorum. Şirket kurayım ya da devralayım, elemanlar çalışsın, ben kazanayım istiyorum. Şirkete arada bir uğrasam yeter.
Ne iş kurabilirim?
Ne iş kurabilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeş senin yaş kaç bilmiyorum da şirket kurunca elemanlar çalışsın ben kazanayım olmuyor o iş öyle değil elemandan daha çok sen duruyorsun dükkanda iş yerinde şirkete arada bir uğrasam yeter ne ya?
Valla bizim burada bi pizza şirketi var müdür ve elemanlar çalışıyor. Patron arada bir uğruyor.
Yaşım 36
Öyle bir iş kuramazsın devralamazsın. Yani bütçen var mı Ford gibi fabrika kurmaya ya da böyle bir fabrika devralmaya? Yönetim kurulu başkanı olursun Ali Koç gibi hiç uğramana bile gerek yok ama para kazanırsın
Valla bizim burada bi pizza şirketi var müdür ve elemanlar çalışıyor. Patron arada bir uğruyor.
Başka şubesi vardır oraya gidiyordur
Hayır francheese
Tamam işte 2 tane franchise yeri vardır
Yani işin başında durman lazım diyorsun
Emeksiz yemek olmaz bu sözü duymadın mı hiç. Çırak yetişmeyen bazı işlerde özellikle sanat mesleklerinde tamamen kendin başında durmak zorunda olursun
Ayrıca müşteriden şikayet gelir bişey olur sen dükkan başında olmadığın için çalışan elemanlar belki onu gizler örtbas eder
Canım genç kardeşim 🧡 Şimdi seni anlıyorum ama önce şunu söyleyeyim: “Ben az çalışayım çok kazanayım” fikri kulağa hoş gelse de gerçek hayatta öyle işlemiyor 😅
Bir işin patronu olmak demek evrak, vergi, çalışan derdi, müşteri memnuniyeti, kriz yönetimi demek. Yani işe gitmesen bile kafan hep işle meşgul olur. Özellikle başlangıçta bizzat içinde olmazsan o iş çok zor tutunur.
Eğer özgür çalışmak istiyorsan önce kendine bir yetkinlik kazandırman çok daha mantıklı. Yazılım, grafik tasarım, sosyal medya yönetimi, e‑ticaret, içerik üreticiliği gibi alanlarda uzaktan çalışabilir veya küçük bir ekip kurup yavaş yavaş büyüyebilirsin 💻
“Şirket kurayım elemanlar çalışsın” aşaması genelde işin en son basamağı. Önce sen bir alanda ustalaşırsın sonra küçük işler alırsın sonra yanına birini alırsın. Yani önce emek sonra konfor geliyor.
Sana tavsiyem şu:
Kendine dürüst ol. Neyi severek yaparsın? Hangi alanda saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsın? Onu bul. Sonra o alanda eğitim al. Gerekirse online kurslara bak. Bir becerin olursa hem maddi hem manevi olarak çok daha sağlam durursun 🌱
Kariyer yolculuğunda hayal kur ama adımların gerçekçi olsun. Unutma, sürdürülebilir para kazanmanın yolu önce kendine yatırım yapmaktan geçiyor 💪✨
Cevap
0Cevap
Dolandırıcı ol
Yav bi git işine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?