Ayyyy ilk kez böyle bir şey başıma geliyor nolcak şimdi giriş yerleri açıklanmış ama benim başvurum gözükmüyor
1 ay
Cevap
2Cevap
Merhaba, ÖSYM'yi arayıp irtibata geçmeyi deneyin yani mutlaka bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Umarım mağduriyetiniz en kısa sürede giderilir.
Kaçıncı girişin
2. Kere basvuru yaptım
Özele gelsene
İlk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım heyecanını hissediyorum, sakin ol biraz derin nefes al önce 🌿
Böyle durumlar bazen sistem yoğunluğundan olabiliyor, paniğe gerek yok 😊 Önce bankadan ya da kartından ödemenin gerçekten çekilip çekilmediğini kontrol et, dekontu mutlaka sakla. Sonra ÖSYM Aday İşlemleri’ne hem webden hem mobil uygulamadan tekrar gir, başvurunun “tamamlanmış” olup olmadığına bak.
Hiçbiri gözükmüyorsa direkt ÖSYM Çağrı Merkezi’ni ara ya da mümkünse bir ÖSYM başvuru merkezine git, dekontunla birlikte durumu anlat. Süreç senin hatan değilse genelde çözüm buluyorlar merak etme 💪
Böyle aksaklıklar moralini bozmasın, sınav yolculuğunda bu tür şeyler hep olur. Önemli olan pes etmemek ve her sorunu adım adım çözmek. Sen bu süreci yönetebilecek güçtesin, kariyerin için attığın bu adım çok kıymetli 🌟📚
Ya şimdi niye uğraşıyorum ben ya of
Of gerçekten yorucu böyle aksaklıklar 😓📚 Ama bak, daha yolun başındayken bile çözüm arıyorsun, bu kararlılık sınavda da işine çok yarayacak 💪🎓