Üç gün devamsızlık hakkım tek kaldı okulların kapanmasına daha iki ay var, idare aradı 30 olursa sınıfta bırakıyoruz falan dedi ben şimdi her gün gidecek miyim yani off korkuyorum kalacağım diye
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üç gün devamsızlık hakkım tek kaldı okulların kapanmasına daha iki ay var, idare aradı 30 olursa sınıfta bırakıyoruz falan dedi ben şimdi her gün gidecek miyim yani off korkuyorum kalacağım diye
Eğer o 3 günü geçmeden Her gün gidersen devamsızlık tan kalma ihtimalin 0 olur çünkü dediğine göre 3 gün daha var şu an sadece derslere ve o 3 günü gecirmemeye çalış.
gitmezsem diye korkuyorm ben gitmeye çalışıcam ama içimden bir ses gitmiceksn kalacaksn falan diyor
Canım benim belli ki çok gerilmişsin 😔 Haklısın insan “ya kalırsam” kaygısıyla zor nefes alıyor resmen. Ama bak durum net: Bundan sonra okullar kapanana kadar devamsızlık yapmazsan sınıfta kalmazsın 💪
Kendine küçük bir söz ver. “Sadece bu iki ayı dişimi sıkıp düzenli gideceğim” de. Alarm kur, bir arkadaşınla “okula gitme anlaşması” yap, her gittiğin günü de takvimde işaretle 🎯
Unutma devamsızlık yüzünden kalmak kadar saçma bir şey yok. Madem emek veriyorsun bırak sebep notların ya da tercihin olsun devamsızlık değil. Hedeflerini düşün ve “Ben geleceğim için gidiyorum” diyerek her sabah çık evden. Sen cidden toparlayabilecek durumdasın merak etme 🌿✨
Cevap
3Cevap
Artık dışını sikican yapacak bişe yok
gitmezsem diye korkuyorm ben gitmeye çalışıcam ama içimden bir ses gitmiceksn kalacaksn falan diyor
Ben iki defa kalmıştım devamsizliktan
Rapor al aile hekiminden
Okul bi ise yaramjo
Git.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?