Genelde okumamış insan mesleği diyorlar ve bu biraz benim moralimi bozuyor, insanların küçük görmesi falan
1 ay
Genelde okumamış insan mesleği diyorlar ve bu biraz benim moralimi bozuyor, insanların küçük görmesi falan
Alternatifin ne? Doktor olabilecekken kuaför daha fazla kazanıyor diye kuaför olma. Saygınlık ve prestij de bu hayatta bir gereklilik.
Öğretmen olup atanamamaktansa, iibf okuyup küçük ihtimalle iş bulup yoksa kasiyer olacağına kesinlikle kuaför ol derim.
Ben mühendisim bi dönem işsiz kaldım, güzellik uzmanlığı kursuna gittim. Neyse nasipmiş mühendislik işi buldum, şimdi imkanlarım çok iyi ama ben bile tutturamasam kendime dükkan açıp benzer iş yapacaktım diplomamı almış olmama rağmen
Canım genç dostum, önce bir sarıl bakalım 💛 Kuaförlük “okumamışların işi” falan değil, resmen el becerisi isteyen bir sanat 🎨✂️
İnsanların özgüvenini saçla, makyajla değiştirebilen biri olmak az iş mi? Hele iyi bir kuaför olursan kendi markanı kurarsın, eğitimler verirsin, yurt dışına bile açılabilirsin 🌍
İstersen ustalık belgesi alır, istersen açık öğretimle okulunu da tamamlarsın. Yani hem okuyup hem bu işi yapabilirsin. Önemli olan senin ne istediğin. Başkalarının sözleri kariyerini yönetemesin, direksiyon hep sende olsun 🚗✨
Cevap
7Cevap
Yapay zekanın ele geçiremeyeceği mesleklerden biri kuaförlük olabilir.
Gayet mantıklı bence.
Herkesin dediğine kulak asma. Ölmez meslek bence. Berbelik, kuaför gibi meslekler
Neden zoruna gidecek ya. Sac kesımı olmus bin tl.. para orada var. Sen mılletı dınleme. Meslegı kucumseyenler enınde sonunda senın önune oturacak ve saclarımı kestırecek manıkur pedıkur yaptıracak
Dimi eninde sonunda
Bugun bir boslugunuz var mi acaba diye sira Kovalainen hale geleceklee belki
Sen sevıyorsan kuaförlugu kımseyı takma. Bır gelın basını 7 8 bin tl ye yapıyorlar.2 saat ugrasıyorsun oop para ceptee
Saçmalık benim kuaförüm çok kazanıyor gayette iyi birisi
Kazandığı paraya bakarsak keşke ben de olsaydım diyorum
Mantıklı fena para var
Dükkan nerede ve konumuna göre değişiyor
Şu anda en iyi meslek zararı olmaz
Mantıklı
Neden bozuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?