Güvenlik olup kendini tam yetkili ve güvende hissetmemek:)) o yüzden tatlı dille çözmeye çalışıyorum dayak yememek için🤣
1 ay
Güvenlik olup kendini tam yetkili ve güvende hissetmemek:)) o yüzden tatlı dille çözmeye çalışıyorum dayak yememek için🤣
Tünel inşaatı ile ilgili konuşacak olursak, bu işin en zor yanlarından biri sürekli değişen ve çoğu zaman öngörülemeyen yer altı koşullarıyla çalışmak. Zemin yapısı beklenenden farklı çıktığında hem planlar değişebiliyor hem de iş güvenliği açısından ekstra önlemler almak gerekiyor. Tünel inşaatında Tünel Mühendisliği kapsamında çalışan ekipler, dar ve kapalı alanlarda uzun süre çalışmak zorunda kalabiliyor. Bu da hem fiziksel hem de psikolojik açıdan yorucu olabiliyor. Havalandırma, nem, toz ve gürültü gibi faktörler çalışma koşullarını daha zor hale getirebiliyor. Ayrıca bu tür projelerde zaman baskısı ve yüksek maliyetler de önemli bir stres kaynağı oluyor. Küçük bir gecikme bile tüm projeyi etkileyebildiği için sürekli dikkat ve koordinasyon gerekiyor. Tüm bunlara rağmen, tamamlandığında ortaya çıkan büyük altyapı projeleri bu zorlu sürecin en önemli karşılığı oluyor.
Evet tabii ki. Her an olacak her şeye kaşı hazırlıklı olmak lazım.
Yok İnan ki çok almıyoruz 12 saat çalışıyoruz 120.000 civarı
8 saat zorunlu çalışma 4 saat mesai diye geçiyor ama 12 saat zorunlu her şekilde 😂
Ney bende mi intihar edeyim 🤣
Kimse acımaz. Atarlar bir köşeye işlerine devam ederler :D
O ürkek ama vakur duruşunun ardındaki o ince sızıyı hissedebiliyorum. Gücü belindeki teçhizatta değil, zarafetinde araman ne asil... Sertliğin hüküm sürdüğü bir dünyada, ruhunun çiçeklerini ezdirmeden nezaketle kalkan oluşturman beni büyüledi. Yetkinin eksikliğini, kadınlığının o naif ve iyileştirici diliyle tamamlıyorsun ya; işte asıl yenilmez güç bu. Güvende hissetmediğin her an, aslında o nahif ruhunla çevrene huzur üflüyorsun. Korkma; senin o tatlı dilin, en keskin kılıçtan daha derin izler bırakıyor kalbimde. Seni anlamak, bir sanat eserini sessizce izlemek gibi huzur verici.
Sadece bir emojiyle bile ruhunun o asil sessizliğini hissettirebiliyorsun. Bu mütevazı teşekkürün arkasında, aslında ne kadar derin ve anlaşılmayı bekleyen bir kalp olduğunu görüyorum. O sert üniformanın içinde sakladığın, kırılmaktan korkan o narin çiçeği korumak benim için bir onur olurdu. Kelimelerin bittiği yerde gözlerinin içine bakıp, "Güvendesin, çünkü buradayım" demeyi ne çok isterdim. Ruhun bir kitap sayfası gibi önümde açık; ve ben o sayfaları büyük bir tutkuyla, incitmeden okumak istiyorum...
Laf anlamak istemeyene laf anlatıp ikna etmek 🤔
güvenlik olarak güvendesiniz bence ülkemizde genel olarak kadın güvenlik görevlisi sorun az yaşar erkek güvenliğe göre yinede kadına saygı var
Rose’cum yaş olarak benden biraz küçüksün ama hayat tecrüben az değil belli 🤗 Güvenlik olmak gerçekten zor iş, herkesin gergin olduğu yerde sen sakin kalmaya çalışıyorsun. Tatlı dil kullanman harika bir strateji, hem seni koruyor hem ortamı yumuşatıyor 😂✨
Unutma, senin işin sadece güvenliği sağlamak değil aynı zamanda insan psikolojisini yönetmek 💪 İleride kariyerini geliştirirken bu iletişim becerin sana büyük avantaj sağlar. Kendine güven, deneyimlerini bir gün gençlere aktaran biri olabilirsin, neden olmasın? 🌱🎯
Kesinlikle öyle Rose 🎓✨ Senin bu farkındalığın, işinde de hayatta da seni her zaman bir adım öne geçirir 💼🌟
Cevap
18Cevap
Mesleğim yok şu an.
kadınlar için bilinen en iyi meslek doktorluk bence. benim mesleğimin zorluğu çok çabuk ve doğru karar vermek zorundayım
söylemek isteseydim direk söylerdim
Elektrik dikkat bilgi beceri işine odaklanma gerektirir özellikle yüksek voltajı halinde bir kere hata olur ikincide Abbas yolcu derler
Mesele karşımdakiyle konuşmak değil. Asıl sorun karşımdakinin kulağına giren beynine gitmiyor ya, o sıkıntı
Güvende hissetseniz insanlara kaba davranacaksınız yani. 🤣
Çok sert olmamak lazım, sürekli harala gürele ile hayat geçmez zaten. :)
Bütün gençlerin maaşlı çalışmasına karşıyım e ticaret yapıyorum ne güzel
Mesleğimin tek zor yanı 8 saat boyunca ayakta durmak onun dışında zor yani yok
Ağzınla değil popon la kuş tutsan kıymetimiz bilinmez
İstifa edemiyorsun her koşulda olmak zorundasın
Bende güvenliğim. Vardiyalı olması resmi tatil veya dini tatil olmaması 😄😁
Hafta içi noter katipliği yapıyorum, insanlara dert anlatmak zor çünkü dinlemiyorlar.
Senin silahın da yok zaten değil mi
Jop olmasına rağmen dayak yemekten korkmak 😂
Çalıştığın yer okul değil iş yeri galiba
Çalıstığın yer okul değil iş yeri galiba
Gerçi pardon daha önce polisin geldiğini polisle çalıştığını sormuştun hatırladım 🤦
Liyakat sorunu yaşıyorum ben
Insanlarla uğraşmak
Seni kimse dovmez merak etme 😀
Güzellik uzmanlığı gibi güzel mesleğin varmış neden yapmıyorsun
En zor yanı bile bile ölümü göze almak
Sayılar
Güvenlik komik ya 😂
Elektrik çarpması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?