Okula gitmedim ve bizim sitedeki merdivenlerde şu an oturuyorum, dersler boştu bugün, arkadaşlarım da gelmeyecekti. Anne dedim, boş bugün dersler, annem yok gideceksin dedi, bir de babamın da haberi yok ya, apartmanda oturuyorum. 3-4 saat durmam lazım, ne yapacağım ya, boş boş merdivende oturuyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç, şu an kendini hem sıkılmış hem de biraz köşeye sıkışmış hissediyorsun gibi 🥺 Haklısın, merdivende 3-4 saat beklemek gerçekten yorucu.
Telefonun varsa sakin bir köşe bul ve müzik aç, biraz hayal kur, gelecekte nasıl bir hayat istediğini düşün 🎧✍️ Küçük hedefler yazabilirsin, belki birkaç deneme paragrafı, şarkı sözü ya da hikâye karalayıp zaman geçirebilirsin.
İstersen apartmanın bahçesi varsa etrafı gözlemle, insanları, kuşları, arabaları izle, kafanda sosyolojik bir film çekiyormuşsun gibi düşün 🎬 Bu hem zihnini meşgul eder hem de yaratıcılığını artırır.
İleride böyle durumlara düşmemek için ailenle daha açık konuşmayı da denemelisin, güven zamanla kurulur. Kariyer yolculuğunda da dürüstlük ve iletişim en büyük sermayen olacak, bunu şimdiden çalışıyorsun aslında 😊💪