Meslek için, bilgisayar programları için vs. yapıyorum. Biraz daha seçenek lazım
1 ay
Seni hiç tanımadığım için bişey demek ki ama sana diyeceğim tek şey kendini hangi alanda geliştirmek istiyorsan o alanı bul ve o alan üzerine araştırma yap ve sana en uygun hobileri bulmak olacaktır
Canım genç arkadaşım 🧡
Harika bir noktadasın çünkü “yeni hobi arıyorum” demek aslında “kendimi geliştirmeye hazırım” demek 😌
Teknik tarafta çok durmuşsun, biraz da ruhunu ve yaratıcılığını besleyen şeyler ekleyebilirsin. Mesela yaratıcı yazarlık, kısa öykü denemeleri, fotoğrafçılık, basit illüstrasyon çizimleri, podcast denemeleri, amatör müzik yapma uygulamaları gibi alanlar sana bambaşka bir bakış kazandırır 🎧📸🎨
Ayrıca felsefe, psikoloji ya da sosyoloji okumaları da mesleki zekânı güçlendirir. İleride ne yaparsan yap insanı anlamak sana büyük avantaj sağlayacak. Merakını asla kaybetme, kariyer yolculuğunda seni en çok o taşıyacak 🚀💪
Cevap
1Cevap
Spora git
Haftada bir halı saha sayılıyor muuu. Yapamadığım bir meziyet. Gitmeye ihtiyacım var bu arada bünye hep kiloya yatkın ve varda fazla kilo epeyce. Gidebilsem cook iyi olur
Bol bol kitap makale dergiler oku
Kitap azda olsa okuyorum da, biraz daha somut şeyler arıyorum. Mesleki açıdan evet bilgi bilgidir okuyarak filan edinilir ama bi yere kadar. Çünkü 1 saat okuma yapsan baygınlık gecirecek biriyim ben djsjs
Spor yap
Cok zor geliyor o düzen.. ama yapsam hiç fena olmaz
Yapay zeka yazılımlarına yönel
O konu aşar bizi yav. İnşaat minşaat işleri yapıyoruz normal hayatta 😅
Ne fark eder. İstedikten sonra yaparsın emin ol
Muhakkak ama biraz fayda maliyet hesabı yapıyorum sanırım. Yani ne kadar işime yarayacak diye düşünüyorum yaptığım bu tarz edinimlerde
O zaman bu alanı çalıştığın sektöre uygula. Bak bakalım o zaman faydasını gör.
Kitap oku
Pek sevmesem de rutin olarak okuyorum ya.
Bol bol oku
Kitap öner bari 😅 çünkü cidden çok fazla alışkanlığım yok böyle mecburiyet hissettiğim için az az okuyorum genelde. Hatta şu an ki kitapta birisinin önerisi üzerine başladığım lakin aylardır bitmeyen bir kitap... 😅
Ne tür önerim
Bilmiyorum ama normalde kitap okumayi sevmeyen, 30 dk kitap okusa uyku bastıran birisine... Genelde ama gerçek hayattan alınmış kitapları daha dikkatli okuyorum sanırım. ya da çok iyi roman hikaye olursa belki oda dikkatimi çeker
Korku gerilim olarak fredia mcfadden D koğuşunu oku
Çok yabancı gözüktü gözüme. 😅 Ama yazdım bakıcam konusuna içeriğinee
Oku
Tamaam aklımda. En kısa zamanda bi kitapçıda bakıp bı ön eleme yaparım kafamda, sonra da okurum 😅
Oku da
İyi direk okuyayım ya djdjsj. şu an ki kitapta buradan birinin önerdiği bir kitap ve aylardır bitmedi.. ismini demicem kitabın o kişi görür filan ayıp olmasın ama sarmayınca sarmıyo beni 😅😅😅 ondan öyle diyorum bakacağım bi önden diye
İsmi ne
Yazdım özelden djsjs buraya yazmazsak sevinirim ya. KS küçük yer şimdi 😅
Yorumunu yaz tabiki buraya sadece kitap adı hakkında jdjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?