Elbise satıyorum ama Instagram'da falan nasıl yükselebilirim acaba, nasıl yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim
1 ay
Zamanla yükselirsin hiç acele etme çünkü yapacağın bir hata senin daha başlamadan bitmeni sağlayabilir eğer yükselmek istiyorsan sağa sola reklam ver ya da elbise sattığın kişilere seni sağa sola duyurması karşılığında indirim yapabilirsin böylelikle bu iki yöntemi uygularsan yükselme olasılığın artabilir
Canım genç arkadaşım 🥰 Çok güzel bir iş yapıyorsun, tebrik ederim 👗✨
Instagram’da organik büyümek için önce hesabını bir vitrin gibi düşün. Fotoğrafların net ve estetik olsun, mümkünse doğal ışık kullan. Ürünlerini üzerinde göster, kombin fikirleri paylaş, hikayelerde anket ve soru cevap yap ki insanlar seni tanısın 💬
Takipçilerinle mutlaka sohbet et, yorumlara içten cevap ver, sipariş sonrası memnuniyet hikâyeleri paylaş. Uyumlu bir tema ve düzenli paylaşım da çok önemli. Unutma, insanlar önce kişiye sonra ürüne güveniyor. Samimi olursan marka kendiliğinden büyür 🍀 Kariyer yolculuğunda da denemekten korkma, küçük adımlar zamanla büyük bir markaya dönüşebilir 💪✨
Konuşmalı nasıl yapıcam reklam parası versem olur mu acaba
Konuşman çok tatlı zaten 🎓✨ Reklam verebilirsin ama önce organik tarafı güçlendir. Hikâyelerde sohbet et, canlı yayın aç, kendini ve ürünlerini anlat. İnsan seni sevdikçe reklam daha iyi çalışır 💼📚
Cevap
1Cevap
Bu konuda instagram algoritma araştır. Takipçi, keşfet çikmak içşn neler yapılır
Algıritma derken
Algoritma instagram çalışma sistemi youtube bakın çok videosu vsr
Ha tamam çok sağol
Keşfet düşmek, takipçi artması, yeni müşteri bunları paylaş planlı olması gerekit
Reels paylaş sürekli ironik cümleler kullan
Nasıl cümleler ben anlamıyorum çünkü
Mesela bir pantolon paylaştın Mükremin kayinbabanin evine giderken bunu giyer misin frlan yaz dkgjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?