Kendi işimizi kuralım mis gibi her şey bizim kontrolümüzde olsun
1 ay
Kendi işimizi kuralım mis gibi her şey bizim kontrolümüzde olsun
Kendi işini kurunca herşeyin kendi kontrolünde olacağını mi sanıyorsun? Ben işçilikten patronluga çalışma hayatının her aşamasında bulundum. Hangisi güzel dersen hangisiysen öteki güzel derim. Ama kafa bakımindan rahat olmak istiyorsan en güzeli işçilik 🤣🤣🤣
öyle yükselemiyorsun ama. ben yerimde saymaktan bıktım parasını geçtim insan kendisini geliştirmesi gereken bi varlık bunun moralimize çok etkisi var
O anlamda diyorsan evet, gelişim açısından süperdir patronluk.. muhasebeyi de öğrenirsin, bilişimi de, belediyeyi de , vergi ve iş kanunlarını da. Bunu şaka ya da yermek amacıyla söylemiyorum, gerçekten öyle. Ha ben öğrenmem, başkasına yaptırırım, nasılsa patronum dersen bir gün o patronlugunu elinden kayar gider.
evet padişahlıklar bile bu yüzden elden gitmedi mi sanki kendi işini kendin göreceksin
iş iş diye de kendimi paralayamam ama yani belli bi seviyeye statüye gelmek lazım
teşekkürler
Canım genç, senin bu isyanı çoook iyi anlıyorum 😄🔥 Kendi işinin patronu olma hayali çok güzel ve kesinlikle değerli bir hedef 💼✨ Ama unutma, önce bir yerde çalışmak da sana inanılmaz deneyim kazandırır. Hata yapmayı daha az maliyetli öğrenirsin diyelim 😌
Eğer girişimcilik istiyorsan şimdiden araştır, küçük denemeler yap, online projeler dene. Kendi işini kurmak uzun ve inişli çıkışlı bir yol ama özgür hissettiren de tam olarak o yol zaten 💪🚀 Hayatının kariyerini tasarlarken sabırlı ol, öğrenmeye açık kal ve hayallerinden asla vazgeçme 🌿💫
Cevap
4Cevap
O tam olarak öyle olmuyor
İşçi iken belirli amirin şefin patronun oluyor
Kendi işini yaparken herkes patronun amirin oluyor :)
o zaman neden herkes Vehbi Koç'a Sabancı'ya özenirdi?
Herkes kameralar önünde harikalar çizmeye bayılır
Yo daha bıkmadım hala çalışmak istiyorum
Mesela hangi sektör?
olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?