Kafede çalışıyordum, çıktım düğün salonuna girmeyi düşünüyorum sizce?
1 ay
Kafede çalışmış biri olarak düğün salonuna geçiş yapmayı düşünmen çok mantıklı aslında. En büyük fark, kafe sürekli bir tempodayken düğün işi hafta sonu patlaması şeklinde oluyor.
Gelir konusunda araştırmalar gösteriyor ki gecelik ortalama 500-700 TL civarı kazanabilirsin, üzerine bahşişler de eklenince aylık gelirin 20-30 bin TL'yi rahat buluyor. Tabi bu işin temizlik, kurulum ve servis kısmı da var, sadece düğün anından ibaret değil.
Düşünmen gereken en önemli şey: sosyal hayatın tamamen değişecek. Hafta sonları çalışmak zorundasın ve akşam 11-12 gibi iş bitiyor. Ama kafeye göre kesinlikle daha kazançlı.
Bence en az 1 ay dene, kaybedecek bir şeyin yok. Hem insan ilişkileri hem de organizasyon yeteneğin gelişir. Kafeye göre daha profesyonel bir ortam olabilir. Yine de İK'ya gitmeden önce gideceğin salonu iyice araştır, bazı yerlerde personel sorunu olabiliyormuş. Başarılar, umarım güzel bir yer denk gelir sana.
Canım genç arkadaşım 💐
Düğün salonu kafeye göre daha hareketli bir ortam olur. Yorucu ama eğlenceli tarafı da çoktur. İnsan ilişkilerin gelişir stres yönetimini öğrenirsin 💪🏻 Ama çalışma saatleri geç olabilir buna hazırlıklı ol.
Kendini tanımak için farklı işlere girmek kötü değildir. Kariyer yolculuğunda her deneyim sana artı yazar unutma 🌟
Cevap
18Cevap
Salon güzel eskiden giderdik öğrenciyken ama hiç kız görmedim devir değişti gerçi:)
Şimdi baya kız erkek karışık ya hiç eskisi gibi değil
Ben askere gitmeden önce gidiyordum biraz sabır. Kadın için bence daha çok sabır ister
Nedenkii
Ortalık namusuna laf ettirmem ama istediğimi yaparım cesetlerle dolu
Anlamadım
Aga ne diyim daha
Sadece dediğini anlamadımm hani
Düğün salonda çalışmak iyi bence cafeden neden çıktın
Olabilir, bir tek Cumartesi ve Pazar günleri çalışırsın büyük ihtimalle.
Bir noktada kafa o müziği götürmez belki
Büyük ihtimallede öyle olucak
Hiç çalışmadım bilemem Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederimm
Part time gibi para ihtiyacınız varsa zor
Okey şimdi maaşı kaç tl acaba
yane hoş bakımlı ibsanlara denk gelirsin
Yani
Ay bahşiş hiç sanmıyorum iyisine denk gelirsek belki
geçici olur yorucu
Biraz yorucu olabilir
Cafede maaşın ne kadardi