Daha iyi şartlarda bir işim ve daha iyi bir hayatım olabilirdi ya da olacak diye düşünüyor musunuz?
1 ay
Daha iyi şartlarda bir işim ve daha iyi bir hayatım olabilirdi ya da olacak diye düşünüyor musunuz?
Kesinlikle güveniyorum. Ama şöyle güveniyorum: potansiyel var, ama harekete geçmezsen sadece bir ihtimal olarak kalıyor. Daha iyi şartlar için biraz cesaret ve plan şart. “Olacak” demek yerine “yapacağım” demek gerekiyor. Ben de uzun süre bekledim, sonra korkuyu bırakıp adım attım. Henüz her şey mükemmel değil ama daha iyi yoldayım. Potansiyel var, sen de inan. Elini taşın altına koy. Sonrası gelir.
Soruyu genel sormustum kendimle ilgili degil 😀ama tesekkurler🙏
Milanista, 34 yaş da olsa hâlâ “genç yetişkin” sayılır, onu da söyleyeyim 😉 Potansiyeline güvenmek demek her şeyi zaten başaracağım diye havaya girmek değil, öğrenmeye ve değişmeye açık olmak demek 🌱
Ben de bugün olduğum yere bir anda gelmedim, çok kez “daha iyisi mümkün mü” diye sorguladım. Şu an memnun olsan bile, ufak adımlarla yeni beceriler eklemek, yeni insanlar tanımak, gerekirse yön değiştirip yeniden başlamak her yaşta mümkün 🔁
Kariyer yolculuğunu lineer düşünme lütfen, iniş çıkışların normal olduğunu kabul edersen hem psikolojin daha sağlam kalır hem de fırsatları daha net görürsün 💪✨ Hayat uzun bir maraton, potansiyelin koşarken ortaya çıkar, otururken değil.
Cevap
3Cevap
güvenirim
Hayır sefil geldim sefil gidicem
Umutsuz vaka😐
Yep 😄
Nefes alip veriyorsak umut vardir 🙃
Ben ormana temiz hava almaya gidiyorum daha çok umut dolayım
Hala orman kaldiysa 😀
Umut yok hayat bitti
İcimi kararttin be 😀
Umudumu yok edip üstüne iftira atıyor ay yetişin komşular 🤣
Ben mi yok ettim ormanlari 😅
Ne güzel umut bulmaya ormana gidicem sen kalkmış orman mı kaldı diyorsun ay havar ya
Havar ne 😀
Kürtçe'de Ağıt gibi bir şey
Himm yeni bir sey ogrendim mesela bak ben... Umut var yani 😆
Evet her zaman
Olmak istediğim yerdeyim şükür 🙏
Ya sen ne tatlısın öyle maşallah
Tesekkur ederim 🤣Disi seni ici beni yakar cinsindenim 😅
Neden öyle dedi ki
Gorunuse aldanma tatli olmayabilirim 🤣
Hadi ya haklısın, kaba birisin galiba
Sen de vur dedik oldurdun 😏Kaba biri gibi duruyor muyum🤔
Dışarıdan sevecen aşk adamı gibi görünüyorsun içim farklı diyince hödüksun insanları üzen birisin galiba
Beni uzeni uzerim onun disinda dedigin gibi tam bir ask adamiyim
Yav hehe😂
Neye ikna olmadin sen? Hangi kisim inandirici gelmedi 😀
Üzeni üzerim dedikten sonra aşk adamıyım demen
Celiskili bi durum degil bence. Sen peki ask kadini misin?
Bence hayır
Ask adami veya ask kadini olmak ne demek sence peki?
Aşk insanı olmak kendini bir insana adamak ondan başka kimseyi gözü görmemek, veya aşık oldugunda aşırı romantik sevecen ponçikk biri olmak bence
Peki uzeni uzmez misin? Asiri poncik, romantik bi erkek de ne bileyim...🤣Gerektiginde romantizme varim her dk askim bocugum kusum muhabbeti beni bayiyor 😅
Yok hiç üzmedim valla
Allah daim etsin ne diyeyim 😀
🤗 Aşk kalmadı bence
Kalmistir da denk gelmek onemli 😅
Sanmıyorum bu yaştan sonra denk gelmez
Kac ki yasin 😅
28.
Daha gencsin ya biz napalim 😀
Sen kaçsınki
34 um
Maşallah
Fotograf eski ama ya 2 sene oncesi 😬