2 saat verebilirim, her derse 20 günde full yapabilir miyim
17 net yaptım ama nerede hatam var bilmiyorum, özellikle sosyalde hayatım boyunca hiç sosyal çalışmadım
. tarih 1 yanlış, coğrafya 2
17 net yaptım ama nerede hatam var bilmiyorum, özellikle sosyalde hayatım boyunca hiç sosyal çalışmadım
. tarih 1 yanlış, coğrafya 2
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım merhaba 😊
Önce şunu söyleyeyim, 2 saat çalışmayla 20 günde “full” hedefi iddialı ama imkânsız değil, doğru plan yaparsan çok yol alırsın 💪
Sosyalde zaten potansiyelin var, tarih 1 yanlış coğrafya 2 yanlış çok iyi 👏 Hatan büyük ihtimalle iki yerde: konuları tam sistematik öğrenmemek ve soru üzerinden tekrar yapmamak. Özellikle sosyal için önce kısa özet notlar çıkar sonra her gün az da olsa soru çöz. Konuyu bilmeden soru çözmek değil, konuyu okuyup hemen ardından soru çözmek çok daha verimli olur 📚
Her derse 20 gün verirken kendini boğma. Her gün az az tekrar yap ki unutma. Netlerin hemen fırlamayabilir ama istikrarlı gidersen 20 günde ciddi fark görürsün. Kendini başkalarıyla kıyaslama. Sen sadece bugünkü halini dünkü halinle kıyasla 🌱
Unutma, kariyer yolculuğun bir maraton. Küçük ama düzenli adımlar seni hedeflerine götürür. Vazgeçmediğin sürece geç kaldığın yok 💫