Kime sorsam gitme diyor, ortamı bozuk, bozulursun tarzı şeyler diyorlar ki ben öyle biri değilim, arkadaş çevresi önemli bence
1 ay
Kime sorsam gitme diyor, ortamı bozuk, bozulursun tarzı şeyler diyorlar ki ben öyle biri değilim, arkadaş çevresi önemli bence
Muhafazakar biriysen orada hayat zor. Her şehirden gençler olduğu için uyum sağlamalısın. Genelde dindar ailelerinden uzakta olduğu için özgürüm diyip cinsellikle, alkolle kafayı bozmuş ergenler var
Canım genç arkadaşım 🌿
Eskişehir Türkiye’de öğrenci şehri denince ilk akla gelen yerlerden biri 🎓 Şehirde her türlü ortam var ama sen hangi çevreyi seçersen oraya benzersin. Arkadaş seçimin karakterini çok etkiler bu konuda çok haklısın 💫
Kendini tanıdığın ve sınırlarını bildiğin sürece “bozulmak” diye bir şey yok. Kulüplere katıl güzel arkadaşlıklar kur ve odak noktanın eğitim olduğunu unutma. Kariyer yolculuğunda şehirden çok senin duruşun ve emeğin belirleyici olacak bunu sakın aklından çıkarma ✨
Cevap
9Cevap
Edep haya senin elinde bozuk insanlarla arkadaş olursan bozulursun tabi mesela Karabük'te okuyanlar akıllı durmuyor zencilerle oluyor her yerde bir bozukluk var sen yönelmezsen bişey olmaz
Evet öğrenci şehri ama bu hem iyi hem kötü yanı. Ortamı cidden aşırı bozuk. Bence okunmaz.
Tamamen seninle ilgili bu aile evinden kurtuldum diye kucaklarda gezecek kız her yerde yapar
sen bozuk değilsen istemezsen kimse bozamaz önce kendine bakcaksın
Okunur gayet de iyi ben de okuyorum önemli olan senin çevren evet
Bence guzel yer ya takilma kimseye
Güzel şehir diyenlerin kıskançlığı bence
en güzel üniversite şehirlerinden biri
Şehir olarak güzelde gitmeden korktum
Adı çıkmış evet
😂😂😂gerçekten ya bu ne
Eskiden konuştuğum bir kız vardı. Orada okuduğunu ve nerelerde takıldığını öğrenince sohbetimiz bitti
tam tersi cenneti yaşarsın mükemmel şehir
Her ünü bozuk knka
Bence üniyle alakası yok insan ile ilgili bu
Var knk zaten üniversiteye okumak icin gitmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?