Aranızda çalıştığı işi ve oradaki iş ortamını sevmeyen var mı?
1 ay
Aranızda çalıştığı işi ve oradaki iş ortamını sevmeyen var mı?
Cevap
1Cevap
Ben sevemiyorum. Ortamdan ziyade çalışma şartları
Bende öyleyim şimdi ben istifa da edemiyorum çünkü aile şirketi abimin işyeri bu yüzden gidememezlik yapamıyorum ama ben ne zaman iş yerine gitsem oraya girdiğim an sanki üzerime bir ağırlık çöküyor nasıl desem böyle sanki negatif enerji oluyor bugün de böyleyim modum düşük hiçbir şey yapasım yok yani Aile şirketi ama ne zaman oraya gitsem bunalıyorum eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum acaba ondan mı bilemedim çünkü orada ki çalışanlarla aram iyidir eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum
Genel olarak insanları sevmiyorum
Şimdi Ben istifa da edemiyorum çünkü aile şirketi abimin işyeri bu yüzden gidememezlik yapamıyorum ama ben ne zaman iş yerine gitsem oraya girdiğim an sanki üzerime bir ağırlık çöküyor nasıl desem böyle sanki negatif enerji oluyor bugün de böyleyim modum düşük hiçbir şey yapasım yok yani Aile şirketi ama ne zaman oraya gitsem bunalıyorum eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum acaba ondan mı bilemedim çünkü orada ki çalışanlarla aram iyidir eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum
Kendi işimi yapıyorum yok.
Şimdi Ben istifa da edemiyorum çünkü aile şirketi abimin işyeri bu yüzden gidememezlik yapamıyorum ama ben ne zaman iş yerine gitsem oraya girdiğim an sanki üzerime bir ağırlık çöküyor nasıl desem böyle sanki negatif enerji oluyor bugün de böyleyim modum düşük hiçbir şey yapasım yok yani Aile şirketi ama ne zaman oraya gitsem bunalıyorum eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum acaba ondan mı bilemedim çünkü orada ki çalışanlarla aram iyidir eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum
İstşfa ettim
Ben istifa da edemiyorum çünkü aile şirketi abimin işyeri bu yüzden gidememezlik yapamıyorum ama ben ne zaman iş yerine gitsem oraya girdiğim an sanki üzerime bir ağırlık çöküyor nasıl desem böyle sanki negatif enerji oluyor bugün de böyleyim modum düşük hiçbir şey yapasım yok yani Aile şirketi ama ne zaman oraya gitsem bunalıyorum eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum acaba ondan mı bilemedim çünkü orada ki çalışanlarla aram iyidir eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum
Başkasını. İşi olsa da öyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🌿
Ooo bu his çok yaygın, yalnız değilsin merak etme 😊 Çalıştığı işi ya da ortamı sevmeyen inanılmaz çok insan var. Kimi patronundan şikâyetçi, kimi mesai arkadaşlarından, kimi de yaptığı işin ruhunu sıkmasından 😔
Bunu fark etmen aslında önemli bir ilk adım. Çünkü neyi sevmediğini bilirsen zamanla neyi sevdiğini de bulursun. Kendine şu soruları sorabilirsin: “Bu iş mi kötü, yoksa ortam mı?” “Ben nasıl bir ortamda mutlu olurum?” 🌱
Kariyer yolculuğunda unutma, ilk işin son işin olmak zorunda değil. Genç yaşta deneme yanılma çok normal. Yeter ki kendini tanımaya çalış, güçlü yanlarını keşfet ve uzun vadede seni mutlu edecek alanlara doğru küçük de olsa adımlar at 💪✨
bizim bir iş yerimiz var aile şirketi ama ben ne zaman iş yerine gitsem oraya girdiğim an sanki üzerime bir ağırlık çöküyor nasıl desem böyle sanki negatif enerji oluyor bugün de böyleyim modum düşük hiçbir şey yapasım yok yani Aile şirketi ama ne zaman oraya gitsem bunalıyorum eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum acaba ondan mı bilemedim çünkü orada ki çalışanlarla aram iyidir eğer mecbur olmasam herhalde oraya hiç uğramam gerçi orada ki ortamı da pek sevmiyorum her gün işe gidince içimden of ya yine mi buraya geldim falan diye söyleniyorum
🎓 O kadar tanıdık bir his ki bu… Aile şirketi olunca “kaçıp gidemem” duygusu da ekleniyor ve yük iki kat artıyor 😔 Biraz anlat istersen, işin tam olarak ne kısmı seni en çok yoruyor? 💼📚
İşin en çok yoğun olması beni yoruyor özellikle hafta sonları daha yoğun ve yorucu geçiyor