Üniversitede (besyo) okuyacağım ve gerçek dostlar ve 1 tane güzeller güzeli bi kızla kardeş gibi olmak full vakit geçirmek istiyrm?

ya üniversiteye başlayacağım ve besyo (antrenörlük) okuyacağım. ben istiyorum ki sınıfımda böyle 1.70 boylarında çok güzel, doğal, yardımsever, sporcu bir kızla kardeş gibi olayım bütün gün onunla vakit geçirelim beni çok sevsin ve full beraber olalım aynı zamanda birbirimizi destekleyelim ve sınıftan bir bir sürü dostum/kardeşim gibi sevdiğim insan olsun ve kampüsten de sevdiklerim olsun yani önce sınıftan dost/kardeş edineyim sonra kampüsten arkadaş edineyim belki birkaç tane daha dost ve hem çevrem geniş olsun hem de gerçek dostlarım olsun istiyorum özellikle bir kız kardeş gibi (ama aynı sınıfta olmak istiyorum full beraber olalım istiyorum.) mümkün mü bu?

Güncellemeler
2 ay
kısaca ben: 1.75-1.80 boylarında, kaslı, komik, özgüvenli ama arsız değil hafif utangaç ve yardım seveer bi erkeğim.
Üniversitede (besyo) okuyacağım ve gerçek dostlar ve 1 tane güzeller güzeli bi kızla kardeş gibi olmak full vakit geçirmek istiyrm?