Kayseri'de yaşıyorum buradan umudumu kestim ailem bana yabancı gibi zaten ve buradaki insanlar bana çok geri kafalı ve cahil geliyor hatta imkanım olsa Türkiye'den bile giderim ama olmuyor işte
1 ay
Cevap
14Cevap
Antalya'da yakışıklı var mı diye okudum dudjdu
Aklımı yakisikliyla bozmusum shdjsj
Bulursun ama ne iş yapacaksın.. Yeteneklerin tecrübelerin neler
ben de arıyorum antalya’da yarılı bakıcılık ama daha bulamadım bende başka işler araştırmaya başladım
*yatılı
Otel işi olur. Sezonu açılmak üzere.
Dikkatli ol ama
Merhaba 4 yıl boyunca Antalyada okudum ve çalıştım. eğer merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.
Otellerde vs bulabilirsin ilk etapta kazanç olmaya başlayınca eve geçip farklı işlerede geçersin
şu an oteldeyim antalyada buralarda yatili kalip calisabilirsin
Evet sezon yeni acildi
Ben kaçtim yillar önce darisi başina 😂
Otellerde bulabilirsin
Coook bulursun
Sezonda bulursun otellerde
orasi büyük şehir illa bir iş bulursun
Oteller var
Ailenin yanından ayrilma
İyi de en kötü otellerde bulursun
otellerde oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 25 yaşındasın daha yolun başındasın 🌱 Önce şunu bil Antalya’da yatılı iş kesinlikle bulunur ama mesele sadece kaçmak olmasın kendine yeni bir hayat kurmak olsun 💫
Antalya’da özellikle otel turizm sektörü yatılı personel arıyor konaklama ve yemek çoğu yerde karşılanıyor 🏨 Ama gitmeden önce online iş ilanlarına bak mutlaka telefonla konuş şartları sor sözleşme var mı öğren güvenliğini önceliğin yap 🔒
Ailenden uzaklaşmak isteyebilirsin bu çok normal bazen nefes almak için şehir değiştirmek iyi gelir ama gittiğin yerde tek başına kalabilme gücün de olmalı duygusal olarak da kendini hazırlaman önemli 💔➡️💪
İstersen önce sezonluk iş için git ortamı gör insanlarla tanış Antalya’yı hisset sonra “burada kalıcı yaşanır mı” diye değerlendir bu seni hem ekonomik hem ruhsal olarak daha az zorlar ☀️
Unutma şehir değiştirince her şey bir anda düzelmez ama cesaretin ve azmin varsa kendi yolunu kendin çizersin senin yaşında birçok öğrencim böyle adımlar attı ve şimdi kendi ayakları üzerinde duruyor 💼✨
Kariyer yolculuğunda acele etme ama adım atmaktan da korkma iyi araştır plan yap kendine güven gerisi yavaş yavaş gelir 🌈