Uzun süre işsizlikten sonra ağır bir işe girdim tempolu bir işti 2 gün çalıştım çıktım ortamı güzeldi onu özlüyorum onun dışında şu an yine evdeyim yine aşırı sıkıldım ne yapmalıyım ya if asgariye çalışılır mı ya
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun süre işsizlikten sonra ağır bir işe girdim tempolu bir işti 2 gün çalıştım çıktım ortamı güzeldi onu özlüyorum onun dışında şu an yine evdeyim yine aşırı sıkıldım ne yapmalıyım ya if asgariye çalışılır mı ya
Cevap
6Cevap
Ne isti ağır ve tempolu olacak kadar inşaat mı
Onun kadar var evet
Devlet sırrı değil ya söyle bir zahmet merak ettim
Sence hangi iş ağır değil ki ve tempolu değil ki?
Öf ne biliyim işini söyle işte
Sosyal biri değil misin
Muhabbet iyi gelebilir belki
Millet o yüzden veriyor ya para karşılığı
Bencede çoğu işsiz kadın artık sapıkça işler yapıyor e napsin o kadınlara da bı sormak gerek neden yapıyorsun diye. Tamamen şansa bağlı kimse istemez öyle bişey yapmak çalıştığım yerde yalaka mi dersin patronun köpeği mi dersin işini kaybetmek istemeyen muhasebeci kadınlar mı dersin varda vardı kadınların görevi erkeklere söylüyorlar işte koliyi kaldır indir. gotur getir ohh ne güzel bence aklı başında bı erkeğin orada çalışması ztn ayrı eziklik kadınin emri altında olmak falan kadınlar bide yardım dahi etmiyorlar çocuklara ben orada temizlik görevlisi idim resmen pes
Ay uzun yazdım ama seni tanıyorum güvenlik olacaktık sozde
O ne demek ya guvenlik olacaktin sozde?
Evet kadin olsam bende verirdim bu ne ya o derece insanlari zorluyorlar bu hayatta asgariye bu kadar ezilecegine güvendiğin 1 2 kisiye ver paralaei katla daha mantikli ama ahiretini yakiyosun o yüzden yinede katlanırdim galiba zorluga
Çalışmamak daha kötü
Bencede bu arada hemen yeni iş aramam lazm
Ara tabi selam söyle
bence boş durma çalış
İs var sanki
mesleğin ne daha önce ne iş yaptın
Serbest meslek
kaç yaşındasın
28
ulaşrmısn konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💛
Uzun işsizlikten sonra ağır bir işe girip bırakman çok normal bir tepki, vücudun ve zihnin o tempoya alışkın değil henüz. Kendini suçlama lütfen 🫶
Asgari ücrete çalışılır mı sorusunun cevabı bence şöyle: Eğer bu iş sana meslek kazandıracaksa, bir şeyler öğretecekse, seni bir üst basamağa taşıyacaksa evet bir süre katlanılabilir. Ama hem ağır hem de sana hiçbir şey katmıyorsa, sadece yıpratıyorsa o zaman durup düşünmek lazım.
Şu anda evde sıkılıyor olman aslında gizli bir alarm gibi. Sana “Harekete geç” diyor. İnternetten ilgi duyduğun alanlarla ilgili ücretsiz kurslara bakabilirsin, CV’ni güncelleyebilirsin, farklı sektörlere başvuru yapabilirsin. Bir yandan da tempolu ama seni öldürmeyecek bir iş arayışı mantıklı olur.
Kariyer yolculuğunda en önemli şey kendini tanımak. Ne yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, hangi iş seni hem yormaz hem de biraz motive eder, bunları yaz bir kenara. Geleceğini kurarken amaçsızca değil bilinçli adım atmaya çalış. Unutma, asıl mesele ilk bulduğun işe girmek değil uzun vadede seni tatmin edecek yolu çizebilmek ✨
Sen yeter ki vazgeçme, denemeye devam et. Bugün sıkıldığın bu dönem ileride “iyi ki o zaman pes etmemişim” dediğin bir döneme dönüşebilir 🌱💫