Lise mezunuyum, 24 yaşındayım çok iş aradım ama düzgün bir iş bulamadım gerekirse üni. okurum ne yapmam lazım artık para kazanmak istiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
ilanlara bakın
bir işveren olarak sana taktikler vereyim elimden geldigince ne işi arıyorsun mesela sence seni tercih etmeme sebebleri nelerdir?
Ne işi aradığımı daha tam tanımlayamıyorum ama şimdiye kadar kendimi geliştirmek için elimden gelenin en fazlasını yapmış ve halada yapmakta olan biriyirim 5 senelik yüzme geçmişim var son 3 aydır fitness ile ilgileniyorum ve sağlığım oldukça bırakmayı düşünmüyorum çok fazla roman okuyorum felsefe, tarih vb insanlar benim genelde diksiyonumun çok iyi olduğunu ve hatta spikerlik yapabileceğimi der çünkü kursuna gidip eğitim aldım lise mezunuyum ama erken yaştan beri çalıştığımdan hep çalışma hayatında olduğum için para odaklı düşünen biri olarak üni okumadım bir eksiklik olarakta görmüyorum bu durumu çünkü az maaşa saabit saat köle gibi çalışma bana zekice gelmiyor
Muhasebe kursuna filan git. Halk eğitimde mesleki kurslar var onlara gidebilirsin. Aşçılık veya işte güzellik uygulamaları üzerine filan
Para az ya da çok illaki kazanabiliyor bu yaşlarında neyi senin için daha iyi yapabilirsin onlara odaklan
Üni okuyanlar da işsiz.
Normalde bulunurdu ama ilgincmis
Oda olabilir küçük şehirlerde zor olabiliyor iş bulması
Eğer başka iş yoksa şu an bunu dene biraz bakinirsinndaha iyisini bulursan oraya gecersin
Umarım istediğin gibi bir iş bulursun
Kpss ye hazırlana bilirsin
Nerede yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 24 yaş tam atak yaşı merak etme yalnız değilsin 💛
Önce sakin ol sonra stratejik düşünelim. Lise mezunusun bu kötü bir şey değil ama seni diğerlerinden ayıran bir beceriye ihtiyacın var. Kısa süreli sertifika programlarına bakabilirsin mesela muhasebe bilişim grafik tasarım hasta kayıt sekreterlik gibi alanlar şu an çok iş çıkarıyor 🔍
Üniversite düşünüyorsan sadece “okumak için okumak” yerine mezun olunca iş olanağı yüksek bölümlere yönel. Tercih yaparken şehir olayını da iyi düşün çünkü geçim derdin de olacak. Gerekirse bir yandan part-time çalışıp bir yandan kurs ya da açıköğretimle ilerleyebilirsin bu çok yaygın ve gayet mümkün 💪
Kariyer yolculuğunda önemli olan hız değil yön. Ne istediğini biraz netleştir kendine 1 yıllık plan yap ve her gün minicik de olsa o plana doğru adım at. Sen ciddiye alırsan hayat da seni ciddiye alır unutma 🌱✨