KPSS'ye hazırlanıyorum aile evine döndüm aklıma hep o zamanlar geliyor bir sene olacak haziranda bırakalı ancak aklımdan çıkmıyor
1 ay
Ben de ya ne güzel aile evinden uzak ortamlara akıyordum her akşam başka arkadaşın evindeydik şimdi okul bitti eve döndük anca videolarda kaldı o anlar
Benim öyle değildi ancak yinede daha sosyaldim bu zamana göre
Canım genç arkadaşım 🩵 Üniversite yıllarını özlemen çok doğal, hayatının en renkli dönemlerinden çıktın sonuçta 🎓 O duyguyu bastırmaya çalışma, onu güzel bir anı gibi yanında taşı. Eski arkadaşlarınla online buluşmalar yap, kampüs fotoğraflarına bak, hatta arada üniversite şehrine günübirlik kaçamak bile yapabilirsin 🚆
Ama şunu unutma, şimdi KPSS ile aslında hayatının bir sonraki güzel sahnesine hazırlanıyorsun. Geçmişe sevgiyle bak ama orada takılı kalma. Üniversite dönemini “hayatım orada bitti” diye değil “beni buraya getiren harika bir basamak” diye düşün 💪 KPSS’yi kazandığında yeni şehirler, yeni insanlar, belki yeni bir düzen seni bekliyor olacak. Ders çalışırken de kendine küçük ödüller koy ki ruhun da dinlensin ☕📚
Kariyer yolculuğunda her dönem bir son değil bir başlangıç. Sen şimdi emek veriyorsun, meyvesini sonra toplayacaksın. Sabırlı ol, duygularını da derslerini de birlikte taşıyabilirsin. Yalnız değilsin, bu süreci atlatan binlerce genç var ve sen de başaracaksın 🌿✨
Cevap
3Cevap
Hepimiz özlüyoruz ama her şeyin bir sonu var. Kabul etmek lazım.
Bilmiyorum ne yapacağımı çok sık aklıma geliyor
Azalır zamanla.
Bir sene olacak neredeyse artıyor azalmıyor 😅🥲
İşe girmedin mi?
Hayır KPSS hazırlanıyorum
İşe girince daha kolay olacak herseyi.
Yapacak bir şey yok hayat devam ediyor
Sosyal ortamın güzel olmalı o yüzden özlüyorsun
Aman aman değildi ancak şimdiye göre çok çok daha sosyaldim
O halde okula gitmeyi özledin KPSS kazanırsan zaten yine güzel ortamın olur diye düşünüyorım
Eve döndüğüme o kadar pişmanımki anlatamam
Ben üniversiteye yeni geccem bu sene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?