Geceden nefret ederim ama sürekli talep ediyorum psikolojik problemlerim var herhalde siz sever misiniz gece vardiyasını
1 ay
Uzun yıllar gece vardiyasında çalıştım ve en güzel çalışma şeklidir bana göre sessiz sakin kendi işinin patronu gibisin. Sabah yat öğlen kalk gün senin oluyor.
Gece vardiyasini kim sever ki. Önceden hep öyle işlerde çalışırdım şimdi ise bı özel hastanede güvenliğim sabah 9 akşam 5 şeklinde çalışıyorum çok şükür bı doktor kadar alıyorum. yani onlardan 5 bin az ama olsun şükür
Sağol kuzumm
24 yaşındasın genç arkadaşım 🌙 Önce şunu bil lütfen gece vardiyasını “istemek” tek başına psikolojik problem göstergesi değil 🫶 Bazen insanlar gündüz kalabalığından kaçmak için ya da kendi iç sesini daha iyi duymak için geceyi tercih eder.
Ama sen “geceden nefret ediyorum ama sürekli talep ediyorum” diyorsan burada üstüne düşünülmesi gereken bir iç çatışma var gibi 🤔 Belki gündüz insanlarla yüz yüze gelmek seni geriyor ya da ev ortamından kaçmak için işe sığınıyor olabilirsin. Bunların hiçbiri seni “hatalı” yapmaz yalnızca kendini daha yakından tanıman gerektiğini gösterir 💛
Kendine şunu sor: Gece vardiyasını istediğimde aslında neden kaçıyorum? Uykudan mı duygulardan mı insanlardan mı? Bu soruların cevabı seni çok geliştirebilir. Gerekirse bir psikologla 1–2 seans bile sana çok şey fark ettirir canım 🌱
Kariyer yolculuğunda en önemli şey kendi bedenini ve ruhunu dinlemek. İş seni tüketiyorsa uzun vadede ne para ne pozisyon ne de “idare ederim” cümlesi işe yarar. Kendine iyi bakmayı erteleme olur mu? Geleceğini kurarken önce sağlığını ve iç huzurunu merkeze koy 🧠✨
Cevap
16Cevap
Gündüzü sevip kendi rızamızla çalışmıyoruz biz, gece dışında yaşayamayız
En sevdiğim ve en rahat ettiğim vardiyadir erken yatıp erken kalkmayı sevmeyen birisi olarak
Gündüz çalışıyorum da gecede erken yatmıyorum
Ben öğlende sevmiyorum hele başımda cahil ama herşeyi bildiğini sanıp baskıcı bi mustafa usta var abu abu 😂
gece huzurludur da gece olmadan da insan dinlenemiyor
Tabii benim işim gece olunca başlıyor zaten
Gemi İnşa Mühendisiyim
denetim ve proje yönetimi ile ilgileniyorum tersane deyim yani 😇
Hayır biz yapıyoruz sonra denize gidiyor
İyi iyi uğraşıyoruz işte 😇
Ee tabikide gelecek için para lazım 😇
Ben zaten geceleri çalışyorum
12 yıldır gece çalışıyorum
Geceden nefret ederim uyku düzenini bozar
Gündüz de şef müdür çekilmiyor akşam da vakit kalmıyor gömüldüğümüze yanalım 😂
Şikayet cidden ters terapi oldu😂😂